S'ha creat les respostes del fòrum

 • Autor
  Entrades
 • En resposta a: Presentacions antic #1744

  km0
  Gestor de comptes

  Sota la closca de

  Km0 hi ha grup d’atletes populars de ponent que com els caragols senten delit per córrer damunt d’aquesta terra.

  Aquest fil pretén que cadascú de nosaltres expliqui a la resta qui hi ha sota la closca d’un nom, què us motiva per córrer, com vau començar… el camí, ja ho sabeu, el traceu vosaltres.

  Llarga vida a aquest punt de trobada, llarga vida al km0 Ponent!

  Km0

  p.s: si us sembla conservem la frase d’inici: ‘sota la closca de…’ 🙄

  En resposta a: Mitja marató i maratons #1745

  km0
  Gestor de comptes

  Benvinguts!

  Encetem amb aquesta mitja marató el primer fil de curses de ponent del nou fòrum km0 Ponent.

  Sort a tots! Atletes i organitzadors.

  km0

  En resposta a: Mitja marató i maratons #1746

  km0
  Gestor de comptes

  Benvinguts!

  Com bé ens avisava en Porcalleocho la mitja de Valls té un encant diferent, la calçotada, el recorregut per diferents pobles, l’arribada al passeig…

  Com ha anat?

  Km0

  En resposta a: Consells (antic) #1747

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Qui no té dubtes respecte la prova que et canviarà la vida?

  En resposta a: Cròniques (tancat) #1748

  km0
  Gestor de comptes

  En els fils de ‘cròniques’, hi escriurem només les cròniques, així sempre serà més fàcil de trobar-les, les enllaçarem d’un any amb l’altre, per això indicarem l’edició al principi.

  La resta de comentaris als fils respectius.

  Salut

  Edició 2007

  En resposta a: Fils maratonians #1749

  km0
  Gestor de comptes

  Com ho porteu?

  En resposta a: Fils maratonians #1750

  km0
  Gestor de comptes

  De Ponent a Llevant?

  En resposta a: Cròniques (tancat) #1751

  km0
  Gestor de comptes

  Una cita obligada

  En resposta a: Marató popular de València, País Valencià (febrer) #3722

  Crit
  Membre

  18 de febrer de 2007

  Decideixo fer aquesta marató després d’haver aconseguit el somni de baixar de les tres hores aquest novembre a La Rochelle, France. Sento com la llosa no hi és.

  Han estat tres mesos suaus, de 60 km setmanals amb unes quantes tirades llargues per mantenir la forma, només mantenir.

  Dissabte fa calor i el vent emprenya, estic ben informat i sé que l’endemà farà més fresca, em fa patir, però el vent. El viatge fins a la capital del Túria és fàcil, quatre horetes i ja hi ets, quatre horetes són suficients per veure, arran d’autopista, la oposició de tarongers i ciment, deixem-ho aquí.

  Passegem tot el dia per la ciutat, es comença a respirar cert ambient de falles, comencen els preparatius, el carnaval no es fa sentir. Bé sí, algú disfressat de blavero ens dóna una revisteta: ‘defen lo nostre: contra el avance del catalanismo’.

  Seguim avançant, que vull dir caminant per la ciutat, fem la part antiga, Catedral, ajuntament, un dinar com Déu mana, descans de tarda i un sopar com Déu torna a manar.

  El diumenge s’aixeca tapat, fresc i amb vent. A la sortida trobo els primers company, el Bru de km0, el Ricard que no para mai, el Ramon de la plana de Vic i altres habituals de la distància.

  Surto a l’ombra del grup sub3, fa un vent fortíssim. L’ambient del públic em sorprèn, moltíssima gent a banda i banda, l’organització execel·lent, música i més música, terra de bandes.

  Al km2 em canso de tanta companyi i tiro pel dret a 4.10. Faig grup amb dos companys de Berga i ens anem menjant quilòmetres. Passen ràpid i només em fa patir el vent i la factura que ens pot passar.

  Al km15 comença una altra cursa, aquesta vegada m’he hidratat molt per solventar el problemes de totes les maratons que he fet fins ara i em noto massa ple… Que si paro a fer un riu o no… Del km15 al km20 no penso res més, analitzant la cosa amb calma prenc una determinació i paro.

  Torno a la cursa i veig massa gent: hi ha la llebre sub3 per aquí? Es veu que sí, m’atabala tanta gent i tiro endavant, vaig fàcil i en 2 km torno amb el companys de Berga, abans he passat la mitja en 1.28.20, la llebre en 1.28.30, pobrets els que la segueixen…

  Arribo al km25 ben fàcil, però del km25 al km30 la cosa se’m fa llarga. La cusa comença al 30 i ja vull ésser-hi. Llarg, però llarg, penso que puc tenir problemes al final. Finalment arriba el km30.

  La semblança amb Barcelona 06 és gran, com al fòrum, es toca el mar i es va resseguint la costa. El vent entra gairebé de cara, i m’espanto. S’ensorra una mica el meu món, no vaig fàcil, penso que no és el dia i em deixo anar esperant un grup per amagar-me.

  Estic un km esperant i hi ha un mar darrere meu. El km 32 tot sol i contra vent torno a marcar 4.14, no puc anar tocat de cap manera, no espero més. Continuo sol al meu ritme, contra un vent que… Passo un company, un altre a la vista i poc després també l’agafo, un altre i altre, tot això és nou per a mi. N’arrossego algun, l’animo i això em distreu, els dic que aguantem fins al riu que el vent ens agafarà a favor.

  Arriba el km35 ben aviat, a 4.15 si no rebentes els km passen extraodinàriment ràpid. Vaig clicar el relloge, me’l miro al cap de poc i sempre han passat dos minuts, penses ‘dos més i el km’. Ràpid, passen ràpid.

  Lleugera baixada i cap a dins el riu, em recorda el Segre. El vent no ve a favor, però tampoc ens tomba. M’enganxo amb els ulls a un company de samarreta blanca, hi llegeixo ‘Castelló’. Fem duet, un parell de mirades d’aquelles que estalvien les paraules: ‘vinga, aquí no para ni l’un ni l’altre’. Em segueix de guia, busco el km40 i els dos darrers suposo que els faré només sabent que la cosa s’acaba.

  Vaig molt bé de temps, sé que tornaré a baixar de les tres hores, per segona vegada a la vida. Més que el temps, l’objectiu és acabar bé, viu. Continuo marcant 4.15, els dos o tres darrers se’n van a 4.30 però més pel relax de saber que ja ho tinc que pel cansament, no em sento motivat pel poc temps que pot variar la cosa.

  Al km40 em passa el grup sub3. Em sap greu, no pas per mi, sinó pels 50 atletes que portava enganxats que confiaven baixar de 3 hores i no ho faran per refiar-se d’una llebre que acabarà en 2.57, això no es fa, només el segueixen 15 atletes. Els deixo passar, ni els faig cas, només penso que m’hagués pogut els 10 km en solitari contra vent, ara és fàcil pensar!

  Arribo a l’estadi, content per anar sencer, el rellotge em diu que baixaré en temps de xip uns segons la meua marca, ja em va bé. Així és, 2.58.05 temps de xip, deu segons menys que a França.

  M’assec, em menjo un plàtan i no espero més, recullo la bossa i cap a les dutxes que són a 25 metres. Aigua calenta i la catorzena al sac.

  La marató m’ha agradat, bon ambient i molt bona organització. Molt ràpida i plana només condicionada pel vent.

  Personalment satisfet, he viscut els darrers quilòmetres des d’una òptica que desconeixia, certament ho necessitava.

  Salut a tots.

  Crit

  En resposta a: Entrenaments en grup #1752

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Aquest fil està destinat a comentar les sortides fetes en solitari.

  Salut

  En resposta a: Entrenaments en grup #1753

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Aquest esport sovint és solitari, però no sempre. Si tens previst sortir a una hora determinada i vols companyia, aquí tens una eina que s’ha demostrat útil.

  Salut

  En resposta a: Last minute ANTIC #1754

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Si no ho tenies previst i ara decideixes sortir en companyia abans de 12 hores, doncs, aquí tens un espai per provar sort i veure si algú et llegeix a temps.

  Salut

  En resposta a: Consells (antic) #1755

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Sabeu on les fan? L’heu feta?

  Salut

  En resposta a: Consells (antic) #1756

  km0
  Gestor de comptes

  Compartim coneixements?

  En resposta a: Consells (antic) #1757

  km0
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Quin tipus de sèries feu? Amb quina finalitat?

  Salut

S'està mostrant 15 entrades - de la 1 a la 15 (d'un total de 30,212)