Associa't al Km0

Som

Gent molt positiva, il·lusionada, incansable, inconformista i caminem, marxem, o correm junts. I quan no ho fem, volem, imaginem, i creem somnis per compartir on la gent pugui caminar, marxar o córrer.

Mitja de Balaguer 2007

Corredors del Km0 a la Mitja de Balaguer al 2007

Compartim experiències, entrenaments, ritmes, i samarreta llampant ja sigui per córrer o per entrenar si ja pertanys a un club. Tenim una web i fòrum com a punt de trobada, pensada per aprendre uns dels altres i fer difusió de les curses de casa nostra, és el nostre km0.cat.

Hem organitzat les vuit primeres edicions d'una cursa màgica com Templers, una cursa amb valors i una manera de fer molt especial, i enguany farem l'11a Marxa del Segrià, que reuneix milers de participants. A més, des de 2016 organitzem el circuit de marxes saludables Marxa.cat.

Ser km0 implica formar part d'un gran equip i sentir-te especial, fer la foto de grup a la sortida, gaudir d'inscripcions gratuïtes a les curses més emblemàtiques de Lleida i d'altres ofertes del nostre sector i poder participar en l'organització de la marxa.

La Marxa Popular del Segrià cada any reuneix milers de participants

La Marxa Popular del Segrià cada any reuneix milers de participants

Ser km0 comporta creure que junts podem arribar molt lluny, sempre ho hem fet així i n'estem molt contents

Serveis als associats

- Samarreta km0 original

- Web i xarxes d'accés universal amb intercanvi de continguts, vivències i consells:

- Entrenaments col·lectius espontanis

- La satisfacció de formar part d'un grup dinàmic, carregat d'il·lusió i que treballa per l'atletisme popular de Ponent.

Quota anual nous socis: 40 € (inclou samarreta)

Quota anual renovació: 30 € (no inclou samarreta)

Procediment per associar-se

 

Ompliu el document següent i envieu-lo a comunicacio@km0.cat

 DESCARREGAR EL DOCUMENT D'INSCRIPCIÓ »

 

Important: Tingueu en compte que les talles són una mica petites, aproximadament us cal una talla més que les habituals.

 

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies