Nova web, mateixa filosofia

Avui us ensenyem una nova cara del nostre www.km0.cat, no és la versió definitiva, l'anirem millorant però no hem volgut esperar més. Ens renovem després d'aquell primer web i fòrum,  no n'hem volgut perdre l'essència i n'hem conservat els  missatges del fòrum així com les darreres notícies i àlbums de fotos.

Creixem i ens adaptem als temps,  i aprofundim en els valors de sempre.  Ens adaptem a un format fet a mida pels vostres mòbils,  i ens acostem més que mai al nostre lema: “Al km0 hi som tots,  i hi som tots iguals”. Som un grup especial, obert, atletes populars que sovint també pedalem i que organitzem la marxa popular més gran de Ponent.

Trobareu com a novetat al nostre fòrum un apartat d'atletisme popular, un de marxes populars i un altre de bicicleta de muntanya, tots compartiu espai, tots hi sou benvinguts. L'objectiu és el de sempre,  tan si voleu córrer com caminar, com pedalar us animem a compartir-ho aquí, sí,  més enllà d'altres xarxes socials i des d'una plataforma pròpia, sense cap ànim de lucre.

2 comentaris

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies