"L'ofici de viure": Esport i consciència

Alguns de vosaltres potser coneixeu aquest programa que emet Catalunya Ràdio els dissabtes al matí. Ens ha semblat interessant enllaçar aquí aquest àudio en què parlen de córrer i viure en plenitud. Ho presenten amb aquestes paraules:

"Diu el mestre i atleta Sri Chinmoy que corrent es manté el cos en forma, la força vital, la ment i el cor, de manera que l'ànima pot aconseguir la felicitat completa. En parlarem amb Antonio Jorge Larruy, autor del llibre "Viure sense pensar, viure en plenitud" i corredor, i Vicenç Alujas, sociòleg i autor del llibre "Meditació Immediata" i també corredor. Escoltarem també la reflexió de l'Anna Colom, terapeuta i coach per grups, empreses i esportistes. I acabarem el programa amb el Bloc de notes de l'Àlex Rovira, i els Mails d'amor amb Joëlle Cervera i Jordi Llavina."

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies