Els Colors de Monstre de Tombs Creatius ocuparan el castell de Gardeny per la Cursa dels Templers

Turisme de Lleida ens atansa "Els Colors de Monstre" de Tombs Creatius, ocuparan el castell de Gardeny per la Cursa dels Templers.
El proper 15 de juny vine a córrer la Cursa dels Templers i porta als nens per a que juguin amb els jocs de carrer que Turisme de Lleida instal·larà al recinte del Castell de Gardeny.
Tombs Creatius és una companyia de creació de jocs que des de fa més de 10 anys idea, dissenya i construeix artesanalment jocs de fusta de carrer per a totes les edats.
Els jocs són de fusta perquè aquest és un element natural, càlid, reutilitzable, proper a nosaltres i que ens permet crear i construir de forma artesana i en equilbri amb el nostre medi ambient. I pensem en els carrers com a espai de joc perquè aquest ha estat, de de sempre, l’espai de socialització i diversió de les persones, i actualment s’està perdent aquesta funció.

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies