Un clàssic entre els clàssics

Aquí tenim un bon llibre. Un clàssic entre els clàssics, “The competitive runner's handbook”, que podem traduir per ‘manual del corredor de competició’, de Bob Glover i Florence Glover, el podeu trobar en castellà. Un llibre de fàcil lectura, lluny de receptes màgiques, que porta el lector que s’inicia a un procés progressiu de coneixement del que suposa córrer en tots els aspectes. Diferencia de forma clara el corredor que s’inicia i el que ja té experiència, i també li aporta bons coneixements. Destaquem la importància que atorga l’autor a l’entrenament invisible -nutrició, descans, i entrenament preventiu. Un bon llibre que pot ser una eina senzilla i clara per orientar i resoldre els dubtes de tots aquells que volen tenir criteris propis i amb un suport seriós per ser un bon Km0.

Força Vida!
Enric

Enllaç a Google Books:
https://books.google.es/books?id=nkrmwsblQgsC&printsec=frontcover&hl=es&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

Títol: MANUAL DEL CORREDOR DE COMPETICIÓN
Títol original: The competitive runner's handbook
Autors: Bob Glober, Shelly-Lynn Florence Glover
Editorial: Paidotribo, 2005
ISBN: 84-8019-756-0, 9788480197564
Núm de pàgines: 614 pàgines

Ressenya editorial:
Este manual sirve tanto para el corredor principiante como para el de elite. Los autores dividen a los corredores en categorías según sus tiempos de carrera por lo que el contenido del libro se adapta a las necesidades de cada grupo. El lector encontrará desde el entrenamiento de base con ejemplos de programas para correr distancias específicas, el entrenamiento de la velocidad con un programa simplificado de 12 semanas, hasta el entrenamiento específico para el maratón.

Asimismo, se presentan directrices para la planificación del propio entrenamiento, indicaciones para la nutrición del deportista junto con la prevención de las lesiones y enfermedades más comunes entre los corredores. También se tratan los aspectos mentales del correr en competición como la determinación de objetivos, la motivación, las estrategias y tácticas de la carrera.

El Manual del corredor de competición es un best-seller a nivel mundial con más de 200.000 ejemplares vendidos en lengua inglesa.

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies