Un regal Salvatge!

La bossa del corredor recull regals i propostes diverses per a que els corredors us pugueu endur a casa alguna cosa més que unes agulletes.
Aquest any la bossa del corredor de la Cursa dels Templers vindrà molt carregadeta, veniu preparats per carregar pes.
Els organitzadors d’aquesta cursa sempre hem buscat oferir un obsequi especial als participants, alguna cosa que aporti valor, un pensament, una peça còmoda i atractiva, un tast especial o un sentiment en forma de regal.
L’any passat us vam convidar a fer un tast a la primera collita de fruita de l’estiu amb una capseta de fruita variada de les terres del baix Segre, productes de la nostra terra.
Aquest any la proposta és molt especial. Amb la vostra inscripció a la bossa del corredor trobareu una ampolla d’oli d’oliva verge extra Salvatge.
L‘oli Salvatge de les reserves de fauna s’obté d’oliveres arbequines centenàries. La seva producció és ecològica i la collita es fa a mà, premsat en fred abans de 12 hores i decantat (no filtrat). No és tan sols un producte de categoria extraordinària, amb una acidesa inferior als  0,2º, a més a més és un oli lligat al projecte de Desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues impulsat per Trenca.
Un producte gourmet, sa i natural per potenciar el teu estil de vida saludable i millorar el nostre entorn.
Properament us presentarem més continguts d’aquesta espectacular bossa, oferts pels nostres patrocinadors. Hi haurà alguna altra sorpresa.

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies