Neix Marxa.cat, el Circuit de marxes saludables de Ponent

Sabeu dels valors de km0 Ponent, i el compromís entorn el respecte a l’entorn i els hàbits saludables, que intentem explicar a cada marxa que fem. En aquest sentit ja en la darrera edició que vam organitzar de la Cursa dels Templers (2014), i la marxa del Segrià de l’any passat vam substituir les begudes carbonatades ensucrades per sucs de fruita, i som especialment curosos d’oferir avituallaments en què tothom s’hi senti còmode, així oferim sempre almenys una opció vegetariana.

En la darrera edició de la marxa, en l’enquesta que vam fer als participants, ens va sorprendre agradablement la valoració que van fer dels nostres gestos saludables. Aquest fet ens va portar a fer pensar que era possible estendre aquest model a d’altres marxes de casa nostra que mantenim algun tipus de lligam, i fins i tot de fer-ne néixer alguna de nova sota aquests paràmetres.

Finalment el projecte té un nom, ‘Marxa.cat’, i és concreta en el primer Circuit de marxes saludables de Ponent. Diferents organitzadors hem pactat una sèrie de compromisos vers l’alimentació saludable, com són la reducció dels sucres en els avituallaments, i almenys una opció vegetariana, podeu consultar la resta d’acords a la web del projecte, www.marxa.cat.

Us convidem a gaudir del circuit, que volem insistir una vegada més està pensat tan per a atletes (som un club d’atletisme!) com caminants.

Pel que fa al calendari, queda establert de la següent manera:

  • 06 de març Marxa senderista del Baix Segre (La Granja d'Escarp)
  • 03 d'abril Marxa popular del Segrià (Lleida)
  • 17 d'abril Marxa popular de les Cabanes (Els Omellons)
  • 24 d'abril Marxa popular del Baix Sió (Montgai)
  • 09 d'octubre Marxa solidària pel pla de Ponent (Lleida- Sant Joan de Déu)

www.marxa.cat

https://www.facebook.com/Marxacat-1659683280977700/

Coordinació Marxa.cat
Km0 Ponent

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies