Obertes les inscripcions per la 8a Marxa Popular del Segrià

Ja la tens aquí, inscripcions online obertes, l’expliquem així:

La Marxa Popular del Segrià és esport, cultura, és transmissora de valors en totes les direccions, cap als altres i cap a nosaltres mateixos, una manera de dir les coses. És una activitat no competitiva, de ritme lliure, oberta a tothom que reuneix cada any a persones de totes les edats.
Si parlem amb gent que l’ha feta i escoltem la manera com l’explica, com l’espera, s’adonaran que la Marxa del Segrià és una cosa que si no existís algú hauria d’inventar.

T’esperem el 3 d’abril, ens ajudes a compartir-la ja des d’avui?

WEB DE LA MARXA »

INSCRIPCIONS »

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies