POSEM-NOS EN MARXA! - MARXA VIRTUAL SOLIDÀRIA DEL SEGRIÀ

L’Associació Atlètica Km0 Ponent ha decidit convertit la 12ª edició de la Marxa Popular del Segrià, que a l’abril es va haver de suspendre per la crisi sanitària, en la:

 

MARXA VIRTUAL SOLIDÀRIA DEL SEGRIÀ

 

Tot plegat amb l’objectiu de donar suport als més castigats per la pandèmia. Així, tots els fons recaptats en aquesta iniciativa, aniran destinats íntegrament al Banc dels Aliments.

Els responsables de Km0 Ponent es van posar en marxa veient que el COVID-19  no ha tingut únicament conseqüències en la salut de les persones; el llarg confinament de la població, el tancament de la major part del teixit empresarial i d’altres factors negatius derivats del coronavirus, “han portat a una greu situació econòmica a una part important de la població, com ens ho indica molt clarament l’increment d’un 40%  del nombre de persones que demanen l’ajuda al  Banc dels aliments. Necessitàvem posar-nos en marxa”.

Així, la marxa, que es va suspendre per primera vegada després d’onze anys consecutius, s’acabarà fent.

No serà el mateix, serà millor; perquè a l’esperit marxaire, sempre solidari, es veurà accentuat al màxim.

 

Els participants de la Marxa Virtual Solidària del Segrià podran fer una aportació de 3 a 50 euros, que aniran directa i íntegrament al Banc dels Aliments.

El període d’inscripció serà entre el 8 i el 21 de juny, a través de  la pàgina web https://www.km0.cat/marxa/

 

En aquest mateix interval de temps, els inscrits podran fer el recorregut que més els vingui de gust: al voltant de casa seva, al balcó, el passeig diari, qualsevol dels recorreguts recomanats a la nostra web... això sí, sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per deixar constància de la participació de la Marxa, l’Associació Atlètica Km0 Ponent demana a les persones que hi prenguin part que els faci arribar una fotografia –en format horitzontal- marxant sols, en família o amb amics. D’aquí sortirà un àlbum fotogràfic que serà el reflex de la solidaritat concentrada en la Marxa Virtual Solidària del Segrià, i la constatació que el món marxaire sempre ha estat al costat dels més vulnerables i desfavorits. Les imatges de la vostra marxa les podeu enviar per mail a comunicació@km0.cat i per missatge als comptes de facebook o instagram.

 

POSEM-NOS EN MARXA!

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies