Fotos 9a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida 2017

Es tracta d'una cursa molt popular, amb un ambient atlètic molt agradable i un recorregut temptador, per als que ens agrada córrer més enllà dels records i les marques personals. Un paisatge d'hivern que cal respirar a cada pas i una atenció als corredors que mereix la pena gaudir.

Podeu veure la cara de satisfacció dels participants de les fotos que va fer lo Joan Vallverdú i que trobareu en aquest enllaç:

Àlbum 9a CURSA DE LA SERRA PUIGVERD DE LLEIDA 2017 - Clic aquí»

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies