I després de la marxa...

Hem estat mesos imaginant-nos un dia com diumenge, i és ara el moment de donar les gràcies a les més de 3300 persones com tu que ens vau fer emocionar. Ho vau fer amb la vostra presència i amb els vostres somriures de totes les mides i edats que van omplir aquells camins que tantes i tantes vegades hem recorregut.

Per nosaltres la marxa només és una manera de dir moltes coses, que la cooperació –gràcies Castellers, Aspros, Gremi de Forners de Lleida, Ekke, Plus fresc, Alemany, Universitat de Lleida, Ajuntaments d’Artesa, Albatàrrec i Lleida, i Diputació de Lleida- permet fer coses tan màgiques com la marxa, i que el respecte és un valor molt important, respecte cap a un entorn espectacular que hem de preservar i respecte cap a un mateix –hàbits saludables amb exercici, una alimentació sana amb menys sucres i un matí diferent per compartir.

Així mateix, us recordem que el Marxa.cat, circuit de marxes saludables de Ponent té dos cites importants el proper 17 d’abril a Els Omellons amb la Marxa de les Cabanes de volta, i el 24 d’abril a Montgai amb la Marxa popular del Baix Sió. Informació a www.marxa.cat

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies