Com s'han fet les noves samarretes?

Aquest any hem estrenat equipacions.

Com ja sabeu tots els socis hem pogut fer-nos amb una d'aquestes noves samarretes sense pagar res més que la quota anual de soci.

Feia temps que els socis reclamaven una samarreta amb un teixit més suau que no provoquès cap cuisor a la pell i vam aprofitar que teniem que fer una nova comanda per buscar una solució.

La proposta era fer unes samarretes noves amb el mateix disseny, amb el motiu groc llampant i blanc, amb un teixit tècnic de qualitat i feta a Catalunya. La principal dificultat va ser trobar proveïdors que ens oferissin la possibilitat de confeccionar poques unitats -un centenar inicialment- i estampar-les amb un dibuix groc fosforescent, una tinta molt especial que no tots els fabricants poden oferir.

En aquestes fotos podeu veure com és el procès de producció de la nova samarreta fabricada per Inverse.

Des del Km0 els fem arribar el nostre disseny i l'equip de patronatge l'adapta a les diferents talles.

Tot seguit s'estampa el disseny en un transfer. Aquest transfer es trasllada a la roba aplicant pressió i calor. El teixit escollit és un coolmax extrem que ens proporciona una sensació de gran confort i frescor, amb la màxima transpirabilitat.

El pas següent és retallar la roba i confeccionar les samarretes. Tot el procès es fa en els seus tallers ubicats a Mollet del Vallès.

Plegar, embolicar i enviar-nos les capses per a què pugueu gaudir d'aquestes espectaculars samarretes a cada cursa o entrenament.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies