Fotos Cursa Bombers de Lleida (2014)

Ens arriben de nou els darrers àlbums de la Cursa dels Bombers de Lleida. Realment ha sigut un gran esforç descomunal del Mestre Aureli. Han estat més d'11.200 fotografies les gestionades, fins arribar als 5 àlbums. Moltes hores darrera de la càmera i de l'ordinador. La millor manera de donar-li les gràcies, és molt senzilla; feu-n'hi ressò, comenteu alguna coseta al fórum o al facebook.

Àlbum 1 Aureli - Clic aquí  »

Àlbum 2 Aureli - Clic aquí »

Àlbum 3 Aureli - Clic aquí »

Àlbum 4 Aureli (infantils) - Clic aquí »

Àlbum 5 Aureli (infantils) - Clic aquí »

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies