Torrotrotada de Nadal 2018

Sortim a córrer amb amics i amigues el dia de Nadal

Des de Km0 Ponent us volem animar a participar d'una trobada esportiva que ja és tradició: la Torrotrotada.

Es tracta d'una activitat no competitiva i gratuïta, en què ens trobem i sortim a córrer al llarg d'un recorregut urbà d'uns 5 quilòmetres, des de la Plaça Blas Infante fins al local de Castellers, on recuperarem forces pel 2019 amb torrons i cava.

Com fa ja un parell d'anys, us demanem un donatiu pel Banc dels Aliments, que podeu portar al moment de la sortida.

Podeu fer la inscripció de forma gratuïta al següent enllaç: INSCRIPCIONS »

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies