Fotos X Transllena. La Pobla de Cérvoles (2017)

Ja fa deu anys que al mes d'agost La Pobla de Cérvoles acull aquesta cursa de muntanya que permet gaudir d'aquest paratge garriguenc i de l'excel·lent feina dels seus organitzadors. I cada any hi trobem a l'Aureli fent la caminada i fent unes fotografies que any rere any ens fan xalar d'allò més.

Veieu els dos àlbums de fotografies d'aquesta edició que ha fet l'Aureli:

Fotos X Transllena àlbum 1 clic aquí »

Fotos X Transllena àlbum 2 clic aquí »

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies