Fotos Cursa de la Cordera d'Albesa (2017)

"Pel dia de Sant Roc ( 16 d’agost ) cada any s’organitzava a Albesa i a la capella del mateix sant una “correguda”, és a dir, una cursa pedestre pel terme on els joves de la comarca provaven la seva velocitat, resistència i –sembla ser- perícia."

Una cursa amb molta història i unes fotos que ho documenten perfectament de la mà de l'Aureli:

Àlbum 1 Aureli - Cursa oberta - Clic aquí »

Àlbum 2 Aureli - Curses infantils - Clic aquí »

 

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies