Torrotrotada de Nadal 2015

Un altre any tenim l’oportunitat de passar un matí de Nadal esportiu, dolç i solidari entre amics i familiars. És la Torrotrotada, un recorregut urbà no competitiu d’uns sis quilòmetres que acaba amb un tastet de torrons i cava al local de Castellers de Lleida.

La Torrotrotada va començar de manera espontània entre socis del club, que quedaven per fer una sortida el dia de Nadal i l’acabaven compartint torrons i cava. Any rere any, s’ha consolidat com a activitat cada cop més multitudinària. De fet, la darrera edició ens vam reunir unes 250 persones, tant socis com no socis.

La convocatòria d’enguany tindrà una vessant solidària gràcies a la col·laboració amb el Banc dels Aliments. La inscripció és gratuïta i només demanem que feu una aportació al Banc dels Aliments (la recollida d'aliments es farà al lloc de sortida a partir de les 9:45h) i que us inscriviu en aquest formulari per tenir una previsió d'assistència

Inscripció

La sortida serà a les 10 h de la plaça de Blas Infante i els sis quilòmetres de recorregut es podran fer corrent, cadascú al seu ritme, o fins i tot caminant ràpid. La idea és que sigui una activitat per a tots els públics, independentment del que es trigui a fer-la. L’itinerari sortirà de la plaça de Blas Infante i acabarà al centre històric, al local dels Castellers de Lleida, abans passarem pels Camps Elisis, el pont de Príncep de Viana i l’Eix Comercial.

També com a novetat, i gentilesa de Puericultura Font, d’acord amb el caràcter familiar de l’esdeveniment, hi haurà la possibilitat de provar el Bugaboo Runner, un model de cotxet infantil que es pot empènyer corrent. La marca en posarà tres unitats a disposició de qui els vulgui provar. Són aptes per a criatures de vuit mesos a tres anys (interessats contactar per mail a comunicacio@km0.cat).

La Torrotrotada està organitzada per Km0 Ponent amb la col·laboració de Castellers de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies