La Marxa Popular del Segrià celebra la 10a edició

La Marxa Popular del Segrià obre les inscripcions de la que serà la desena edició que tindrà lloc el pròxim 8 d'abril. La proposta és oberta a atletes i caminants i és organitzada per Km0 Ponent. Aquesta marxa, que és la impulsora del Marxa.cat, circuit de marxes saludables, ofereix tres recorreguts pràcticament nous per celebrar aquest aniversari, i té com a objectiu a més d’arribar a nous participants que sigui un punt de trobada dels milers de persones que l’han fet alguna vegada.

Calàndria (14 km) Lleida – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.
La Calàndria creix una mica i us portarà fins al peu del Tossal de Pedrós, hi podreu pujar o el podreu vorejar. La ruta va fins al peu del Tossal, amb una aproximació d’una bellesa extraordinària i arriba a Albatàrrec i torna cap a Lleida.

Ganga (22 km) Lleida – Timoneda d’Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.
La Ganga constarà de 22 km, enguany anireu fins la Timoneda per uns camins que no hem fet mai, podreu també pujar com sempre al Tossal de Pedrós, passareu per Albatàrrec de tornada cap a Lleida. Sens dubte, la fareu tots per primera vegada.

Xurra (34 km) Lleida – Timoneda – Polvorí d’Alfés – Riu Set – Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.
La Xurra, de 34 km, és el repte que l’any passat ens va emocionar a tots. Anireu fins la Timoneda per trams nous, d’allí podreu entrar al Polvorí d’Alfés, sens dubte el punt més especial, i creuareu el Riu Set per la peixera sota l’atenta mirada de l’Ermita de Sant Salvador. Des de dalt d’Alfés veureu la plana i els Pirineus i anireu a trobar el Tossal de Pedrós abans de fer la darrera parada a Albatàrrec. El tram final serà resseguint el riu fins a Lleida.

Per més informació visiteu la web https://www.km0.cat/marxa/

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies