Km0 Ponent a la Marató de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és el centre neuràlgic d'aquesta marató que recorre els principals carrers de la ciutat en ple mes de novembre. Un recorregut que busca ser un dels més ràpids i una organització que no deixa res al calaix per tal de fer gaudir al màxim als participants. Aquest any el Km0 Ponent també ha tingut participació amb un petit grup de corredors que han fet una gran cursa.

Enhorabona a tots ells!

Podeu seguir els seus comentaris al fil del forum »

(Foto: Numoni, alexriu i Josep Antoni un cop acabada la marató)

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies