XXXI Maratón de Madrid (27-04-2008)

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2167

  Álvaro
  Participant

  Obro aquest fill perquè aneu deixant les vostres cròniques.

  Jo deixaré la meva. No, no vaig córrer, però aprofitant que era a Madrid de visita familiar em vaig apropar allà sobre el km 15 per veure passar els corredors i mirar de trobar algun km0.

  Detall: a las 10 del matí jo estava al sol, quiet i tenia molta calor, imagineu la que tenien els que corrien :? :? :? . Sort que després va aparèixer algun núvol, però tot i així, segur que va ser una cursa molt dura.

  El meu reconeixement i la meva enhorabona a tots. Era un dia molt difícil per córrer.

  Només vaig poder identificar a Montoliu que em va reconèixer després dels meus crits. A Estefi crec que la vaig veure passar amb el grup del globus de les 4 h, però va ser de passada i no estic segur :?: . Lefox, no et conec però buscant samarretes del km0 tampoc no et vaig veure :( .

  Adolfo, ¿Dónde te metiste? ¿Qué camiseta llevabas? 😯 Hay que cambiar las camisetas blancas por otras rosa fosforito (tipo rotulador) 💡 para identificar bien a la gente en las carreras ¡Había muchas blancas!

  Curiositat: vaig veure passar al voltant de cent (100!) soldats de la Brigada Paracaidista (vestien tot de negre amb la rojigualda al pit), en grupets petits de 3 o 4 i en grup gran de uns 30 amb bandera i cantant (com a les pelis americanes). Que els vau veure acabar? Anaven ben entrenats? Si es així, la defensa del país está en buenas manos.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

El fòrum ‘Cròniques (tancat)’ s'ha tancat a temes i respostes noves.