XIX CURSA DE SANT MUÇ - RUBI CAMPIONAT DE CATALUNYA 10KM

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1997

  porcalleocho
  Participant

  Mestres alguns de vosalttres esteu amb el torro jo estaré per Rubi, per veure quin paper vaig al campionat de Catalunya de 10km absolut i vetera. (jo als veterens)
  aquii tenie cinc centims de la cursa :

  La sortida la donarà Maria Vasco :-)

  XIX CURSA DE FONS A SANT MUÇ 14è. Campionat de Catalunya de 10 Km absolut i veterans

  Llista d’inscrits – http://inscripcions.clawz.com/santmuc/relacio.php

  Vinyet Noguero de l’AC Blanc i Blau i Fco. Javier Cortes Huete, favorits per pujar al més alt del podi
  En categoría femenina, Vinyet Noguero, actual campiona de Catalunya, lluitarà amb Carmen Ballesteros i Montse Pato, i les atletes del Marroc Kenza Wahdy i Ninfa Chávez. En categoría masculina, Francisco Javier Cortes Huete, del FC Barcelona, és el més ferm aspirant al Campionat de Catalunya, on tindrà com a rivals Enrique Luque, subcampió de Catalunya de 10.000 metres i Pol Guillen.

  OBSEQUIS CURSA DE SANT MUÇ 2007 Tots els participants rebran un polo de vestir de màniga llarga una ampolla de vi, una gran bossa amb obsequis i una botifarrada. L’organització de la Cursa de Fons a Sant Muç de Rubí, del proper 14 d’octubre, ha decidit atorgar els diferent premis en metàl•lic que continuació detallen : Premis Cursa de Fons
  Tindran trofeu els 3 primers classificats de la general i el tres primers de cada categoria, masculí i femení. *Premis en metàl•lic: Tindran premis en metàl•lic els 3 primers classificats de la general a la Cursa de Fons 10 km masculí i femení amb la quantitat de 1º 500 € , 2º 300 €, 3º 100 € * Per assolir els premis en metàl•lic serà imprescindible realitzar un temps màxim de 32’00 a la categoria masculina i de 37’00 per a la categoria femenina.

  Tots els participants rebran un polo de vestir de màniga llarga una ampolla de vi, una gran bossa amb obsequis i botifarrada.

  Hi ha un concurs de fotografia.

  web oficial – http://cursadefons.blogspot.com/

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.