X Medio maratón de zaragoza - 6 de mayo de 2007

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1842

  baldato
  Participant

  Muy tarde, pero pongo esta carrera, por si a alguien le puede interesar:

  http://www.mediamaratonzaragoza.com/

  Bastante llana y muy urbana, relativamente cerca.

  Es una media que sufrió problemas entre el club que la organizaba y el ayuntamiento, que cuestionaron su continuidad. Se realiza cada año por estas fechas, excepto el pasado, que por aquellos problemas se organizó en otoño, ya desvinculada del club de siempre (el olimpo, club de base y origen popular, que ya os debe sonar, son esos que siempre se ve alguno por delante en las carreras, este año y el pasado con propaganda de la cai en el pecho).

  El año pasado no acudí, pero por comentarios que me han hecho, quedó bastante bien. Si me hubiera cogido en mejor momento, este año hubiese estado en la salida.

  Mucha suerte a los que competís mañana.

  #5575

  porcalleocho
  Participant

  Un amic de Zaragoza em va convidar a correr, pero ja havia fet l´inscripcio per la mitja de donosti la seguent setmana, i es massa arriscat fer dues mitjes seguides. aquest any opto per anar a Tarrega a fer el Quart de Marato.
  Pero si continuan fent-la per les mateixes dades l´any que be es posible que vagi, despres de tot aixó es aqui mateix.
  De moment ja porto varies curses per terra aragoneses i navarres, i segurament aquest estiu continuarem augmentant el numero de curses per terres aragoneses.

  #5630

  Joker
  Participant

  Jo la vaig córrer el 2004 i em va agradar molt. Circuit bastant pla excepte al pas per algun pont. Bons avituallaments amb esponges molles, que em van anar de conya, i bastant ambient al carrer. Tinc entès que fins i tot ara el circuit encara és més urbà que abans. Llàstima que es faci ara al maig. Aquest any m’hagués agradat fer-la, pensava que la farien a la tardor com l’any passat. Recomanable.

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.