Volen canonitzar al Tamudo

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1892

  Pucurull
  Participant

  Aficionats de l’Espanyol volen canonitzar al Tamudo.

  Està vist que hi ha gent amb sentit de l’humor.
  🙂
  O potser s’ho prenen seriosament?…
  😮
  Com sigui, ja hi ha una web en la qual estan recollint signatures per fer pujar als altars al jugador.

  La iniciativa es va posar en marxa el diumenge, després del partit contra el Barça. En aquests moments ja hi ha més de mil firmes demanant fer-lo sant. I com es pot llegir en l’esmentada web, ja hi ha oracions demanant prerrogatives i tot.

  Com aquesta: "Dios te salve Paqui, llena eres de orgullo, bendita tú entre las pericas y bendito el fruto de tu vientre: Raúl. Santa Paqui, madre de Tamudo, ruega por nosotros los pericos, ahora y en la hora de las derrotas. Amén"

  No us ho creieu?

  Mireu aquí:

  http://www.petitiononline.com/tamudost/petition.html

  Amén.
  🙂

  Pucu

  #6794

  albertbo
  Participant

  No he clicat pas a l’enllaç. Passo molt. Per què ? A qui amb dos dits de front se li pot ocórrer pensar que això pot anar més enllà ? Potser a ningú, no anirà més enllà, però algun espavilat en treurà profit.

  Hi ha moltes i variades formes de distreure’s, però estem alerta: el futbol és un esport de masses, i tot allò que d’una o altra manera hi té o hi pot tenir relació, com aquesta desgraciada iniciativa, arrossega força gent.

  Permeteu-me dir que cada vegada es veu menys futbol en estat pur, menys esport, menys sana competició i rivalitat, i ens està envaint el ball dels diners, el màrqueting, la publicitat a la sopa i el "tot per la pasta i l’audiència", tant si vols com si no vols.

  Jo, que ja fa anys que no veig un partit sencer, crec que ens volen enfeinats amb aquestes qüestions menors, enlloc de llegir, enlloc de debatre, enlloc de dir què pensem de qüestions molt més importants, que afecten directament el nostre dia a dia, i no si guanya la Lliga aquest o l’altre.

  Tamudo canonitzat ? I A MI QUÈ ?

  #24302

  albertbo
  Participant

  M’agrada de tant en tant repassar els fils d’aquest fòrum. Allò que pensava fa dos anys i escaig ho mantinc, i hi afegeixo que tret de comptades i honroses excepcions, els futbolistes són mercenaris: senten els colors del club que els paga només mentre hi són, i a vegades ni així.

  Ara aquest home té un problema amb l’Espanyol, i els que estaven disposats a dur-lo als altars li giraran l’esquena ja mateix.

  No hi ha cosa més tonta que tota l’absurda polèmica que es desferma al voltant del futbol. L’esport només n’és el pretext, el convidat de pedra. Allò que sembla interessar està molt allunyat de l’esport del futbol, la batussa continuada entre aquests i els altres és el que ven diaris.

  Jo passo però denuncio.

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.