V Cursa popular de Salou contra el càncer.

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2483
  Avatar
  Toni
  Participant

  La prova començarà a les 10 hores en el Passeig Jaume I, a l’altura de l’estàtua, davant de McDonalds. Les distàncies a recórrer seran de 4 Km i de 10 Km

  Per a participar en la cursa s’ha de pagar una inscripción de 12 € (10km), 10 € (4km) o 8 € (nens fins a 12 anys), que inclou una samarreta, una medalla amb un gravat de la Masia Catalana de Salou (cada any està dedicada a un monument diferent de la localitat), una bossa d’obsequis i refrescs.

  Pel nombre limitat de participants, l’entrada s’haurà d’abonar el més aviat possible a “la Caixa” juntament amb el formulari complet ( “la Caixa”, c / Carles Buigas, Salou, Compte “Cursa Popular, Grup Freesia” – 2100 1148 79 0200164742), o al comptat, en un dels punts d’inscripció:

  -A la pàgina web del Grup Freesia, per correu electrònic, o per telèfon, a les adreces i llocs següents:
  – Salou: Àrea Municipal d’Esports de Salou (zona de l’Ajuntament)
  – Salou: Oficines de Turisme – al costat del Club Nàutic i també a – la Plaça Europa.
  – Salou: Esports Virginia Bay, c / Barcelona, 11 – c / Valencia, 22
  – Salou: Pub El Rio Grande, c / Amposta 3, davant de l’Hotel Salou Park
  – Reus: Esports Armobal – c / Cambrils, 4 (davant de la casa ‘Ford’)
  – Tarragona: Runnersworld, C / Salvador Espriu, 26 (sortida ITV A7 / Via Augusta)
  – Tarragona: Esports Pamies, c / de Tarragona, 22
  – Cambrils: Café Pa – c / Pais Basc, 7
  – Ametlla del Mar / El Perelló: “A Taste of Home” supermercat

  El comprovant/rebut de la Caixa / punt d’inscripció es lliurarà a la taula d’inscripcions abans de les 09.15 hores el dia de la cursa, on el participant rebrà el número de dorsal.

  Hi haurà tres categories per a cada distància: masculina, femenina, i nens menors de 12 anys. Així mateix, hi haurà premi per al 1r, 2n i 3r classificat de cada categoria, i també per la millor disfressa.

  El 100% dels beneficis recaptats amb la venda de les inscripcions i les donacions es repartirà directament entre les tres associacions contra el càncer a les quals dóna suport el Grup Freesia: el CNIO (Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas), la delegació tarragonina de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) i la delegació tarragonina de AFANOC (contra càncer en nens).

  Hi ha un límit de 750 participants
  L’any passat van prendre part en aquesta cursa un total de 660 persones, i més de 150 voluntaris, i es van recaptar 10.000 euros. L’objectiu d’aquest 2009 és aconseguir un rècord de participació i arribar a la xifra dels 750 participants, que és el límit.

  Per a més informació:
  carrerapopular@freesiagroup.com o info@freesiagroup.com
  Àrea d’Esports: esports@salou.org Tel: 977 309 211

  Algú de Km0 s’apunta???

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.