ungles negres

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2306

  ivax
  Participant

  Hola, després d’un temps sense donar senyals de vida,em veig amb la necessitat de treure el cap un altre cop. El meu problema és que tinc l’ungla dels dits del mig dels peus negres com el carbó (m’acabaran caient, com sempre). Això em passa cada estiu (sobretot cap al final). Ara mateix, des de la cursa de Térmens que no goso a córrer… Jo suposo que es deu al fet dels molts colpejos dels dits contra la sabatilla, no ho sé… Potser hauria de comprar-me unes altres sabatilles, encara que les que tinc no estan massa destrossades i ja són més d’un nº superior. Estic buscant alguna mena d’amortidor frontal… En fi, sabeu algun remei que funcioni? Gràcies!

  #16575

  Crit
  Membre

  Uieps,

  Et fa fala un número més, sempre quan correu el peu s’escalfa i s’infla una mica i més encara a l’estiu.

  Tots hi hem passat.

  Apa, salut

  #16576

  Joker
  Participant

  Crit! Ja ho diu que porta un número més!

  Mira Ivax, jo també hi pateixo d’ungles negres, ara mateix en porto les dels dos dits grossos…des de la mitja de Granollers, al febrer!:S

  També porto mig número més gran, però de tant en tant no ho puc evitar i passa….

  Penso que hi ha gent més propensa a patir-hi que altres. La veritat, és una punyeta!:angry:, més a nivell estètic que una altra cosa. A mi no em fan mal llevat dels primers dies, però m’he passat tot l’estiu amb les ungles negres i, no ens enganyem, fa una mica de mal efecte… això però, no m’ha privat d’anar amb xancles.:P ;)

  Potser algú altre coneix algun mètode per evitar-les?:woohoo:

  #16579

  Arnau
  Participant

  Pintar-les Joker? :P

  Ni idea companys…potser la podologa que col.labora amb Km0 ens en podria dir alguna cosa.

  Salut i kms !!!

  #16581

  ivax
  Participant

  Gràcies a tots, ni que sigui per la indentificació amb el que suposa això. Bé, avui he trobat de casualitat al mercadona uns parxes per ulls de gall. Intentaré posar-me’ls a la punta dels dits empegats amb l’enganxina que porten i acabant d’aguantar-los amb el mitjó. Perquè, tot i que no em fan mal, tinc por que la part fosca dels dits no creixi més, perquè de fet, va ser per aquí on va començar tot. Ja us diré com funciona l’invent, quan surti a rodar…

  #16588

  corre… foc?
  Participant

  Ieps! No sé si faig tard i ja t’has comprat la solució aquesta que dius, però per si de cas hi dic la meva.

  Jo vaig tenir un problema similar, el mateix dia de la meva primera cursa (que només era el segon cop que feia 10 km corrent a la meua vida) em vaig adonar que la cosa de les ungles es posava lletja. Això va ser al gener, a ple hivern però amb un calçat massa petit i desgastat. Vaig anar a la podòloga i em va donar 3 solucions que han fet que almenys encara conservi les ungles amb una certa dignitat i hagi pogut anar amb xancles tot l’estiu ;) :

  1. Un petit motllo que em va fer ella perquè els dits no toquin tant la sabatilla. Aquest crec que és el més efectiu tot i que de vegades, entre gastar un núm. més i l’estona corrent acaba marxant de lloc.

  2. CICLOCMEM UÑAS. Un pintaungles (tranquils, homes, que és transparent i ni es veu :P ) per anar recuperant les ungles afectades. És car sense recepta però no vaig tenir problema que me’l receptés el metge de capçalera, i llavors crec que em va sortir per 6 o 7 eurets. Aquest és tipus tractament: comences uns quants cops per setmana i vas reduint (el producte ja porta un propecte on ho explica).

  3. CICLOCMEM POLVOS. El tipic tipus de talc perquè el peu no suï tant. Per posar-se’l abans de córrer.

  Espero que no et calgui tota aquesta comèdia però per si de cas ja tens el consell!

  #16590

  sergi farre perez
  Participant

  Ei , jo utilitzo FIXOMULL.Es un adesiu hipoalergènic que pots trobar a qualsevol farmàcia , i es baratet!Sols s’ha de tallar el troç que vulguis , i com per una cara pega , envenes els dits un a un!aixo fa que et quedi una capa de protecció entre els dits i el ket.Es bastant comodo , sempre depen de la capa que fiquis , no es mou i jo personalment no ho noto!Cada cop que faig tirada llarga , una mitja o marató , m’enveno els dits amb això!Abans feia un rodatjet i acabava amb els dits del peus destroçats , ara he pogut acabar una marató sense llagues ni bombolles!

  #16595

  ivax
  Participant

  Mil gràcies! Ho tindre en compte.

  #16648

  ivax
  Participant

  Ahir vaig sortir i aquell invent dels parxes no va funcionar, perquè després de mirar-ho bé no hi havia enganxina, per la qual cosa era impossible fer-los aguantar, així doncs, vaig córrer sense cap mena de protecció! Miraré de posar-me els adhesius del Sergi, sense descartar els polvos que diu Córre…foc. El tema del pintaungles ho deixaré per més endavant…

S'està mostrant 9 entrades - de la 1 a la 9 (d'un total de 9)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.