Trotamona. 5 d'abril

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2762
  Avatar
  Sed
  Participant

  Des de Menarguens ens passsen aquesta proposta.

  Hola nois/es,

  Una colla de runners Menarguins, us convida a venir al nostre poble a estirar una mica les cames per aquestes contrades noguerenques, el dilluns 5 d’abril dia de la mona, tothom que en tingui ganes hi està convidat.
  La nostra intenció és la de passar un matí distret, sense ànim de competició, fent esport i compartint el nostre hobby amb vosaltres.
  Muntarem les sortides de 5 km, 10 km i 15 km i si n’hi ha d’aquells que no en tenen mai prou també en tindrem preparada una de 20 km.
  Juntament amb la sortida a córrer hi haurà també una Marxa Popular de 15 km per qui ho vulgui fer amb mes tranquil•litat.
  Quedarem a les 9:00 davant les escoles i allí ens distribuirem per grups, amb la idea que allà les 9:30 fer la sortida i ja tots a trotar.
  Donarem el màxim d’informació, marcant camins i donant les rutes, per a que si algú té ganes d’apretar o afluixar sempre sàpigui quin és el recorregut pertinent i … res més simplement dir-vos que ens veiem a Menàrguens!!

  Si creieu que podeu venir, teniu algun dubte, o voleu fer algun suggeriment, podeu fer-ho al següent mail, :

  menarguens76@yahoo.es

  – Hi haurà esmorzar / avituallament gratuït a Santa Creu per tothom que hi participi.
  – L’organització no es responsabilitza dels accidents o danys que rebin o produeixin els participants, si be vetllarà per la seguretat.
  – Els circuits estaran oberts al trànsit, per tant s’hi pot trobar circulació de vehicles i es prega la màxima precaució.
  – Cada grup tindrà llebre / escombra.
  – A l’arribada hi haurà servei de dutxes a la pista poliesportiva de les escoles.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.