Trailwalker Intermon Oxfam 7 i 8 de maig.

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2968

  Bon any i salut per tothom!!

  Com alguns de vosaltres ja sabeu, aquest any 2011 es celebra per primer cop a l´estat espanyol la Trailwalker- Intermon Oxfam que es una marxa solidaria de 100 kms.Podeu trobar informació a:
  TRAILWALKER INTERMON OXFAM

  Us volem fer particips del repte que ens hem proposat de cara a la Trailwalker-IntermonOxfam que tindrà lloc el 7 i 8 de maig. Uns quans companys hem format un equip de cara a afrontar aquest repte, que és un repte esportiu i que és alhora un repte solidari amb IntermonOxfam..
  El volem portar a terme nosaltres, però alhora ens agradaria comptar amb el vostre suport moral, i si algú ho creu convenient també ens pot recolçar solidariament. De fet el recolçament és en darrera instància a tota una serie de projectes solidaris amb païssos i projectes de ajuda i desenvolupament al Tercer Mon.

  Aquest és el nostre equip: “NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA”

  -QUI SÓM: Els components de l’equip sóm en David Cabanillas (david), en Zenon Cubillas (Zenon), en Ramon Gabara (Raimon) i en Ramon Bernaus (bernaus). Comptem amb l’ajuda dels nostres àngels de la guarda: la Raquel Maynés (raquel) i la MªLlum Moneo (Llum). Tots nosaltres sóm membres actius de l’Associació Esportiva “CORREDORS.CAT”, de la qual formem part, i en la qual col·laborem de diverses maneres.

  -QUE VOLEM FER: El 7 i 8 de maig de 2011 ens hem proposat participar en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món – l’Intermón Oxfam Trailwalker – que transcorrerà per la ruta senderista “els 3 monts” passant pels Parcs Naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.

  -QUE ÉS EL Trailwalker: Es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: aconseguir completar 100 kms. caminant en menys de 36 hores amb un equip de 4 persones, sense relleus. Els membres de l’equip hem de començar junts, mantenir-nos junts i acabar junts

  – L’OBJECTIU: A banda d’aconseguir completar el nostre Repte esportiu, volem aconseguir un desafiament solidari: Amb el nostre equip, ens comprometem a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina per tal de combatre la pobresa i la injustícia en tots aquest païssos.

  Junts, ens hem proposat aconseguir fer 100 kms. en menys de 36 hores. Aquest és el nostre repte esportiu. I ho volem fer amb la vostra ajuda. Perqué aquest és també, i sobre tot, un Repte Solidari i un Repte que no és només nostre. Sense tú, sense cada un de vosaltres, no ho podrem aconseguir. Només ho aconseguirem: -NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA.

  Ens trobareu a:“NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA”

  I al nostre BLOG: http://equip67trailwalker2011.blogspot.com/

  I al Facebook a: http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_163843673659101&ap=1

  #29300
  Avatar
  Raimon
  Participant

  Hola companys!

  Doncs, com ja ha dit en bernaus, “estamos en ello”. Per nosaltres és un Repte esportiu i solidari molt important. La part esportivz està sols en les nostres mans. La part solidaria està en les mans de tots. Nostra i vostra.

  Si ens voleu ajudar, si voleu fer més gran aquesta cadena de solidaritat, ja sabeu on fer-ho:

  http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/nosaltres-tu-junts-una-causa

  #29600
  Avatar
  lo quique
  Participant

  Hola a tots i totes,
  Des de que els darrers anys em vaig iniciar al mon del running, cada any m’embolico més en coses que temps enrere hauria pensat dels altres “que no estan bé del cap”. Però t’agradi o no t’agradi, la veritat és que el mon del running va creant dependència i, si bé és cert que darrerament voldria gaudir més en lloc de competir amb el meu maleït però imprescindible “FORERUNNER 305”, si que després d’uns dies aturat estic com una moto i amb la necessitat de quedar per anar a córrer.
  I si no tenia prou en anar a fer la Marató de Barcelona enguany, doncs resulta que uns amics meus del Centre Excursionista de Lleida m’han encoratjat per tal de trobar una finalitat solidària a aquest esport i m’he deixat convèncer per inscriure a la Trailwalker Intermon Oxfam 2011.
  Particularment per a mi és un repte i una satisfacció que els nostres esforços vagin encaminats en ajudar a persones que no han tingut la sort de néixer en un país i una època en què a la majoria no ens falta un sostre, un llit i un plat calent a taula.
  Aquesta cursa, que sembla que és celebra arreu del món, demana l’esforç de completar els 100 kms de forma conjunta, és a dir, els quatre membres de l’equip han de sortir i arribar junts. Tanmateix per poder participar sol•liciten que tots els equips aportin la quantitat inicial de 1.500 euros. Uff aquí comencen els veritables esforços.
  La veritat és que sóc el primer en entendre que, en els temps que corren, és una quantitat bastant considerable com a punt de partida, però pensant-ho fredament, si entre tots donem una petita empenta, doncs aconseguirem que l’esforç realment serveixi per ajudar aquest gent, que segur s’ho mereix.

  No us oblideu de visitar:

  http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/centre-excursionista-de-lleida

  No vull estendre’m més en les explicacions sobre la cursa, ja què ho ha fet de forma brillant el “Bernaus” en el seu post anterior, al qual i la resta del seu grup “NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA” els hi desitjo moltíssima sort.

  Com detall final de la meva exposició, us adjunto un enllaç d’un video que segur identificarà a més d’un de nosaltres. Es titula “Esos locos que corren”.

  http://www.youtube.com/watch?v=B8vDzHm4t44&feature=player_embedded

  Una abraçada i gràcies.

  Lo Quique

  #29646
  Avatar
  Raimon
  Participant

  Molta sort Quique amb el teu repte!

  El nostre Equip “NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA” segueix endavant en aquesta aventura esportiva i solidaria, i havent arribat a superar la primera fita que ens haviem proposat, anem a buscar la segona: arribar a poder cubrir el cost d’un pou d’aigua a Etiopia. Nosaltres sols no podem. Amb la teva ajuda sí!

  Moltes gràcies!

  http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/nosaltres-tu-junts-una-causa

  #30600
  Avatar
  Raimon
  Participant

  MOLTES GRÀCIES!

  NOMÉS QUEDEN “4” KMS. PER APADRINAR. SI NO HO HAS FET JA, ENCARA ESTAS A TEMPS DE FER LA TEVA APORTACIÓ SOLIDARIA, I COL·LABORAR EN ELS PROJECTES D'”INTERMON” AL TERCER MÓN…….

  Companyes i companys, amigues i amics, family, moltes i moltes gràcies per totes les vostres aportacions a aquesta Causa i a aquest Repte Solidaris. Entre totes i tots heu aconseguit quelcom que en un principi semblava una fita gairebé imposible d’assolir. Amb les aportacions de totes i tots vosaltres avui podem dir que ja tenim assolit el cost de la construcció d’un pou d’aigua a Etiopia. No són només números, no són només estadístiques. És la vida de moltes persones, preferentment dones, que veuran força alleugerida la seva tasca diaria, i els seus desplaçaments d’hores de camí i temps, de cara a aconseguir un be tan preciat i necesari, que nosaltres tenim a l’abast diari. MOLTES GRÀCIES!
  Amb la vostra ajuda encetem la nova fita: un segon pou d’aigua. No sabem si ho podrem assolir però no ens quedarem amb els braços creuats…. Continuem caminant, amb vosaltres, amb cadascú i cadascuna de vosaltres…..

  Encara estas a temps:

  http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/nosaltres-tu-junts-una-causa

  96 kms. apadrinats. Només queden 4 kms. per arribar als 100 kms. Apadrina el teu….

  Llista d’apadrinament de cada un dels quilòlmetres del Repte:

  Km. 1 Anònim
  Km. 2 Nuria Buil
  Km. 3 Miquel Pucurull
  Km. 4 Jordi Torrente
  Km. 5 Xavi Alcalde
  Km. 6 Francesc Alemany
  Km. 7 J.Carles Maldonado
  Km. 8 Cristina Torres
  Km. 9 Antonia
  Km. 10 Erich
  Km. 11 Mercé Rueda
  Km. 12 Pilar Lisa
  Km. 13 Carlos Perez
  Km. 14 Anabel
  Km. 15 Manu Prats
  Km. 16 Meritxell
  Km. 17 Josep
  Km. 18 Antonia
  Km. 19 Manel.
  Km. 20 Albert Bayó
  Km. 21 Anònim
  Km. 22 Carme Gallardo
  Km. 23 Anònim
  Km. 24 Zenon
  Km. 25 Anaral
  Km. 26 Crica
  Km. 27 Oriol_TBID
  Km. 28 Raimon
  Km. 29 Guido
  Km. 30 Korfbaler
  Km. 31 Anònim
  Km. 32 Mercé B.
  Km. 33 Kalimero
  Km. 34 Pingü
  Km. 35 Maite Fontana
  Km. 36 Laura Perez
  Km. 37 Pedro
  Km. 38 Rosa
  Km. 39 Rex
  Km. 40 Anònim
  Km. 41 Anònim
  Km. 42 Roger
  Km. 43 Josep.go
  Km. 44 Aleix
  Km. 45 Jordipapiol
  Km. 46 Dolores
  Km. 47 Neus
  Km. 48 Xus
  Km. 49 Luci
  Km. 50 Elena Herrero
  Km. 51 Francesc Cillan
  Km. 52 Jose Luis
  Km. 53 MªLuisa
  Km. 54 Josep Bernaus
  Km. 55 Gregorio C.
  Km. 56 Treballadors Edebé
  Km. 57 Edu_Km
  Km. 58 Mjmarillion
  Km. 59 Laura
  Km. 60 J.Riera Aragay
  Km. 61 Marina
  Km. 62 J.Ma Franquesa
  Km. 63 Toni Perez
  Km. 64 Joan33
  Km. 65 Anònim
  Km. 66 Ellerun
  Km. 67 Hector Bernaus
  Km. 68 Marc1
  Km. 69 Gloria Martin
  Km. 70 Anònim
  Km. 71 Conxi Navarro
  Km. 72 Anònim
  Km. 73 Elena H.
  Km. 74 Ànonim
  Km. 75 Ànonim
  Km. 76 Quimet
  Km. 77 Angel Aguilera
  Km. 78 Ramon
  Km. 79 Jumper
  Km. 80 Mario Bernaus
  Km. 81 Ànonim
  Km. 82 Carmen Pane
  Km. 83 Jorfer
  Km. 84 Raquel
  Km. 85 Fam.Cubillas-Glez.
  Km. 86 Laura i Ed Sweetman
  Km. 87 Anònim
  Km. 88 Anònim
  Km. 89 Laura Maynés
  Km. 90 Montse Maldonado
  Km. 91 Robert Arnes
  Km. 92 Antonio Correa
  Km. 93 Dani Pulido
  Km. 94 Gabriel Ruiz .
  Km. 95 Joana cabre segu
  Km. 96 Xavi Ferragut
  Km. 97 ….
  Km. 98 ….
  Km. 99 ….
  Km. 100 ….
  …………

  #30818
  Hache
  Hache
  Participant

  Bernaus, Raimon, lo quique, que tingueu molta sort i felicitats ja d’entrada per participar en aquesta aventura solidària. Em trec el barret!!!

  Ja ens ho explicareu!!!!

  #30889
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Hache ha escrit:

  Quote:
  Bernaus, Raimon, lo quique, que tingueu molta sort i felicitats ja d’entrada per participar en aquesta aventura solidària. Em trec el barret!!!

  Ja ens ho explicareu!!!!

  A veure si espabileu… que estem en standby.

  Que sembla que va ser tot en baixada i sense patir, fàcil i comode…:P

  Força Vida!

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.