Setau Sageth

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1955
  Avatar
  homedferro
  Membre

  Submergits en la voràgine de crear travesses i de batejar-les amb noms, forfaits, segells i molts ginys més que fan la delícia dels coleccionistes i dels caminadors i montanyencs, apareix en aquest context una de nova:

  Els Seteu Sageth (Set segells)

  El Setau Sagèth es una travessa que transcorre integrament a la Val d’Aran. Es un recorregut per la història de la Val a través dels pobles, riberes i colls que han vist passar a miners, pastors de la transhumància i comerç amb l’ajuda de mules.

  Segons el diari Bon Dia, més de cent persones han fet la nova ruta de trekking en la seva primera temporada des que es va iniciar l’1 de juliol. La travessa és un recorregut circular de 103 quilòmetres, amb inici i final a Vielha.

  Ja ho sabeu, per si o en tenieu prou amb els Carros de foc, els Cavalls al vent, la Porta del cel, i moltes d’altres que em deixo vulguent i per ignorància, en podeu apuntar una altra en l’agenda, en l’apartat de futurs reptes.

  #8278
  Avatar
  massa
  Participant

  Coincidint amb el pont del Pilar,l’any passat hi anàrem en Luigi,na Rivendel i un servidor,però les males condicions climàtiques ens impediren completar la volta haven-nos de limitar a fer el tros més baix del recorregut,de Vielha fins al refugi de Honeria.

  Un recorregut molt bonic,especialment pels voltants de la val de Toran(els colors de la tardor….,quina meravella).

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.