Sacrificis dels súbdits

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3178
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  .
  És paradoxal que, qui menys estigui amb l’ai al cor per culpa de la crisi, i el primer que hauria de donar exemple -el rei d’Espanya- no se’l sent més que per dir-li als ciutadans que s’hauran de seguir fent sacrificis. Se suposa que el què vol dir-nos és que, súbdits com som, “haurem” de seguir fent sacrificis nosaltres.

  Mentrestant, el seu manteniment i el de la seva família ens costa 8,34 milions d’euros a l’any. Una quantitat, aquesta, que potser serviria per pagar el sou complet d’un bon munt de membres que vetllen per la sanitat, l’ensenyament, els geriàtrics, els discapacitats, etc, que estan patint com ningú els estralls de la situació econòmica actual.

  I el més paradoxal encara és que, aquestes darreres persones, que no saben si cobraran a final de mes, ens són extremadament necessàries a la societat, mentre que les altres, pel fet de ser egrègies, tenen el seu salari assegurat i viuen a costa nostra sense fotre ni brot.

  Miquel Pucurull i Fontova

  #31991
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  .

  A propòsit dels sacrificis que se’ls hi està demanant al ciutadans, fa dies que em faig aquesta pregunta: ¿Se’ls hi rebaixaran els sous als esportistes d’elit?

  S’està parlant de les retallades a tothom, però a ells –alguns dels quals perceben uns guanys escandalosos- ni paraula. I en el fons, i com diu l’article d’El 9 esportiu que transcric, entre tots els hi paguem el que cobren.

  Article: “Què fem amb els sous dels futbolistes?”
  http://www.el9.cat/nel9/article/8-esports/57-opinio-esports/461427-que-fem-amb-els-sous-dels-futbolistes.html

  M’alegra saber que hi ha qui comença a denunciar-ho.

  Pucurull

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.