Ruta pels Pirienus

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2513
  Avatar
  Lo Jordi
  Participant

  Hola a tothom:
  Vaig poder gaudir de la companyia de la Lagartija a la Marxa Popular del Segrià i vam parlar de fer el Carros de foc, dit i fet:

  Carros de foc
  L’itinerari està preparat per fer Carros de Foc en 6 dies (pernoctaríem 5 nits en refugis), és un itinerari i una ruta per gaudir.
  55 Kms i 9200 mts de desnivell acumulat.

  Les dates escollides:
  – Del dimarts 30 de juny al diumenge 5 de juliol.

  Itinerari:
  Sortida des de Lleida fins a Senterada, a les 09:00 hores agafarem el telefèric que ens pujarà a l’estany Gento i comencem a caminar fins al refugi de Colomina

  Primer dia: cotxe-Colomina-J.M Blanc (4hores 45 minuts hores)

  Segon dia: J.M. Blanc-Ernest Mallafré-Amitges (5hores 30 minuts).

  Tercer dia: A mitges-Saboredo-Colomers (5 hores).

  Quart dia: Colomers-Restanca (3hores 30 minuts) aquí qui vulgui, pot fer el pic del Montardo.

  Cinquè dia: Restanca-Ventosa i Clavell-Estany Llong (7hores 45 minuts).

  Sisè i darrer dia: Estany Llong-Colomina (5 hores)

  Els temps són aproximats una hora més o menys segons el ritme de cada un i de les parades i fotografies que es vulguin fer pel trajecte.

  Si algú ho vol fer amb menys temps i vol coincidir en algun dels refugis perfecte.

  La idea és, que cadascú s’apunti individualment a http://www.carrosdefoc.com es recomana mitja pensió (esmorzar, dormir i sopar). Quan estem tots apuntats enviarem un e-mail a l’organització per dir el nombre de persones que anirem junts (per coincidir en una mateixa taula l’hora de sopar i esmorzar).

  Preus: 30 Euros forfait Open, inclou (gorra colmax, tovallola lleugera, mapa, sac tipus llençol, i un premi al finalitzar si no ha canviat és una samarreta).
  38 Euros per dia és el preu de la mitja pensió.

  Si teniu algun dubte fiqueu-vos amb contacte amb mi.

  #21091
  Avatar
  homedferro
  Membre

  Ep!

  em sembla un planning ideal!

  Només un apunt, si esteu parlant de 6 dinars, jo agafaria l’opció de pensió complerta. No es que sigui gran cosa, només et donen una bosa tipo pic-nic amb un entrepanet de bimbo, un parell de peces de fruita, alguna cosa de pastisseria industrial, algun suc, fruits secs i potser alguna barreta energètica i/o carmels. Però sempre és millor que portar el menjar i els estris per fer-ho durant 6 dies penjats de la motxil·la…

  I no patiu per si sembla poca cosa… els sopars dels refugis són esplèndits!!! i es sopa d’hora, doncs hi haureu d’arribar antes de les 19:00 hores, i ràpid dutxa reparadora i sopar!

  #21103
  Avatar
  Arctos
  Participant

  Bones,

  Un recorregut preciós això esta clar. Els dies depen de cada persona però a poca activitat física que feu/fem jo diria que son massa dies. Pel matí a les 7 o 8 ja estareu de peus i fins a l’hora de sopar 20 aprox hi ha moltes hores.

  homedferro ha escrit:

  Quote:
  i ràpid dutxa reparadora i sopar!

  jajaja i ja encara recordo la dutxa a Ventoses: un goteig, no arribava a raig, d’aigua gelada amb un aire gelat que entrava per el forat per on l’aigua marxava, a les fosques i no em feu recordar el preu de la “dutxa”.

  Per mi això de la Carros de Foc és una comercialització de la natura i l’esperit d’aquesta…. com poden cobrar per fer un recorregut pels refugis del Parc Nacional? Suposo que aviat faran la versió Skyrunning amb xip, parlo amb el mode irònic a tope.

  Salut

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.