Revista espectacular

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2978
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Una de les publicacions que tenen la deferència de fer-me arribar sense que hi estigui subscrit, es molt curiosa, després podeu veure la darrera portada i m’ entendreu. Es la revista “Olimpia”, del Comite Olímpico Español. Una revista a mono bicolor -roja y gualda- impresionant, la quantitat de banderes que hi surten es dificil de creure – només una pero molts cops- .

  Tant curiosa com una altra que porta com a nom “Revista de la federación española de filatelia olímpica” (ho juro) i que de tant en tant també cau a la meva bústia.

  Puedo prometer i prometo, que no hi tinc cap subscripció voluntària, tot i que ja estic preparat per les conyes(o no)

  La portadeta… Parafrasejant, lo rancio es una unidad de destino en lo universal, que no sé ben bé el que vol dir, però que crec que hi lliga molt

  [img size=150]C:\Users\Enric\Pictures\coe.jpg[/img]

  a PICASSA

  A més a més del contingut, un petit detall. Tant aquestes com alguna que rebo del CIO no tenen cap mena de coherència amb un dels valors que prediquen: la sostenibilitat del planeta. Estan impreses, amb els euros de tots (les del CIO menys), en un paper gruixut, no reciclat, amb totes les tintes i més, i embolicades en sobre i plàstic.

  En definitiva, ja tenim un nou concepte: contaminació integral.

  #29450
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  Doncs… d’això… a mí me mola esta portada. Cadascú té les eves manies, :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.