Regalar abrazos.

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1837
  Avatar
  lagartija
  Participant

  Increible!
  Supongo que muchos conocen el famoso "Regalo abrazos" por el anuncio televisivo, ese poderoso medio…
  Salgo de trabajar por la tarde y justo en la puerta encuentro dos chicas (y un chico que tomaba nota en una libreta) con el cartelito colgado, preguntando a todo aquél que pasaba por su lado "Me regalas un abrazo?" Ciertamente no estaban teniendo demasiada "suerte"… La gente les miraba como si estuviesen locos, como si al abrazarles les fuesen a robar algo… Es cierto que abrazar es complicado… Existe una poderosa barrera mental que nos impide abrazar. Para ello hay que relajarse por unos segundos… incluso nos obliga a sonreir…Uff! Relajarse y sonreir! algo tan dificil en esta sociedad… Nos da miedo el contacto o vamos sobrados de afecto? Permitidme pensar que es lo primero…
  Esta demostrado que abrazar desestresa, libera endorfinas, que los niños recien nacidos que son privados de algo tan esencial como el abrazo materno, tendran tendencias a ser conflictivos con la edad…
  Despues del abrazo me dieron las gracias… No, por favor, GRACIAS A VOSOTRAS!
  Menos mal que aun quedan personas entre la gente, como dice la canción.

  Salud y abrazos compañeros!

  #5303
  Avatar
  segarrenc
  Participant

  Salut companys,

  I encara sort que queda gent com tu lagartija, el món que coneixem, ple de contradiccions com sempre, s’està deshumanitzant a passos agegantats. S’accentua l’individualisme en una mala entesa competitivitat econòmica, laboral, social….

  Si no vaig errat, l’explicació antropològica dels regals és establir lligams, intercanvi, esperar una contraprestació. Resulta que això ja ho fan les tribus perdudes que queden qui sap en quin confí de la terra i els nostres avantpassats ho feien ja des de temps remots. Mira on som avui, on ens ha portat la ciència i la tecnologia, i l’evolució de les mentalitats que diuen.
  És obvi que si avui molts no podem regalar res sense esperar res no som tant lluny d’aquells homínits dels que estem a anys llum en qualitat de vida.

  En aquelles condicions la cultura del regal tenia una rao de ser arrelada a la mateixa subsistència, en les nostres que el regal no hagi pogut derivar -o evolucionar, mai millor dit- en desinteressat és només una vergonya. Una de moltes.

  Una abraçada a tots.

  (Em vinc acomiadant així des del primer dia)

  #5315
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  Interessant assumpte, lagartija, aquest de les abraçades gratis.

  Deixa’m fer unes aportacions:

  També a Barcelona, fa uns dies, una vintena de persones abraçaven els vianants amb l’objectiu de mostrar que una actitud afectuosa i oberta pot servir per canviar el món.

  foto184923cas1mb81ng4.jpg

  El moviment “Abraçades Gratis” està inspirat en el “Free Hugs”, que va néixer el 2001 a Austràlia. quan un noi que se sentia sol es va sentir «com un rei» després que una desconeguda li regalés una abraçada en una festa, i va decidir imitar-la.

  A internet fa temps que se’n parla.

  Veure-ho a http://www.youtube.com/watch?v=zESzA_Cpg5E

  Una contradicció: als Estats Units, les abraçades gratuïtes van tenir tant èxit… que la policia va decidir prohibir-les.

  Feliçment, però, els promotors de la campanya van aconseguir recollir les 10.000 signatures que necessitaven per a que fos legal!!!

  Veure-ho a http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&eurl=

  El portaveu de la campanya a Catalunya va explicar que la finalitat de l’acció és “fer abraçades a qui que no les rep de ningú més”, i va afegir-hi que no pretenen “reivindicar res amb això, si de cas mostrar una actitud vital afectuosa i oberta”.

  Resulta emocionant veure aquests vídeos, perquè en el mateix sentit que ho expresses, lagartija, es confirma que en el món no tot és la l’enfrontament, la manca de solidaritat, la falta d’afecte…Encara és possible un món millor.

  Pucu

  #24833
  Avatar
  albertbo
  Participant

  Jo no abraço a qualsevol.

  Si algú rep la meva abraçada és que enmig hi ha alguna cosa profunda.

  La meva dona, els fills i el cunyat ja ho saben, abraçar-los m’omple de joia. En un simple gest es poden dir mil coses sense paraules.

  #24843
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Una abraçada pot dir molt.

  I una mirada? Pots fingir molt els teus moviments, abraçar o fer petons, interpretar; pero la mirada…

  Algunes mirades maten i altres et poden desfer.

  Sempre he cregut que sense coneixer una persona, els seus ulls ja et diuen molt de com es.

  Doncs… una abraçada

  #24846
  Avatar
  Luigi
  Participant

  Una abraçada cibernetica a tothom!!!

  :silly: :silly: :silly: :silly:

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.