Olimpicament cutre saltxitxero

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3182
  Avatar
  Enric
  Moderador

  He passat uns dies a la capital del reiño, una ciutat gran, actual, modernitzada, bonica. Feta a mida d’ uns quants i finançada per… deixem-ho estar.

  Poc a poc, vaig arribant al tema que em porta fins aquí, perquè inicialment a l AVE he tingut temps d’ agafar el portàtil i escriure una estona, (la pel•lícula era una adolescentada) i m’ he ficat a escriure una reflexió filosóficoanalítica respecte al màrqueting que ja la penjaré… o no.
  Pero m’ he emvolicat amb un tema que tenia actiu al cap.
  Al gra.

  Tranquils en un lloc anomenat COE, fent cosetes i petant la xerrada amb gent molt bona i professional del mon de l’ esport.

  De cop, sentim un enrenou potent, cotxes, sirenetes, molta gent, periodistes… Li pregunto a un amic (i ex alumne) si sap el que succeeix i ens diu….

  esta el Schwarzenegger

  I un pensa…
  “ Deu meu, el meu ídol !! PEEEEEP (sirena de concurs televisiu que senyala una errada)

  Doncs no. No, no i no. No es el meu idol. De jove podia veure el Terminator i el Conan, però de més gran no. El seu ideari polític, el poder vital que ha estat frivolament en les seves mans (conmutacions de la pena de mort) o el tipus de pràctica que ell defensa no son del meu agrat. No, radicalment no.

  I es aquí on en part, vull arribar, al tema de la seva pràctica física (no, per a res diré “esportiva”).

  L’ hotel era ple de culturistes de nivell, tots estrangers, fanàtics del culte al cos dins els seus paràmetres estètics. No tenia ni idea del motiu fins que he vist l’ espectacle. I l’ he vist… al Comitè Olimpico EspaÑol. Allí l’ ha rebut el presidente.

  El Schwarzenegger rebut al COE?

  Una pràctica bruta, viciada, possiblement la més bruta en relació al maltractament fisiològic de les persones en el mon de les pràctiques físiques…, rebut per el presidente Alejandro Blanco? El titular nacional de l ideari de Coubertin, el del Citius Altius Fortius que hi tenen a l’ entrada… (entrada rancia pero rancia)

  Jo i els companys d’ aquest dies allí, al•lucinàvem. Veus gent que s’ esforça, juga net, fidel als seus principis que arriba fins on pot de forma natural i amb molt d’ esforç i no reben ni el bon dia de federatius de nivell txusquero i aquest senyor …

  He decidit mirar-ho per internet
  Arnold Schwarzenegger visita el Comité Olímpico Español

  Blanco ha entregado una placa conmemorativa a Arnold Schwarzenegger por ser un “excepcional deportista y embajador de un nuevo estilo de vida”

  Embajador de un nuevo estilo de vida?, Que diu?
  Excepcional deportista?

  Parlem del mateix individu? Es VERGONYÓS!

  Està publicat a la web de RTVE, que es un servei públic, un mitjà suposadament responsable.

  Però si aquest fet es lamentable, el comentari introductori es una falta absoluta de respecte a tots els esportistes que han treballat dur per arribar fins on han pogut:

  El exatleta olímpico, actor y ex gobernador estadounidense Arnold Schwarzenegger ha visitado la sede….

  Exatleta olímpico. Manda cojones.

  Que li posin la medalla a la bustia de casa.

  Si, especialista en lanzamiento de jeringuilla de precisión i tercero en el campeonato del mundo de tragadores de esteroides y compuestos galacticos. Olimpico

  Han tirat de wiki com el 99% d’ estudiants de la ESO i han confós Mister Olimpia amb esportista olímpic. Lo de Mr Universo no ho han llegit perque si no el
  recoloquen de Director de la Nasa


  De chichinabo, de pandereta i gaita foradada.

  La placa, la bencina, la policía, el Comité amb el bonic edifici i l’ aperitiu … tot pagat per nosaltres, inclosos els esportistes de veritat, en un moment que tanquen plantes d’ hospitals.


  I la RTVE també, també pagada per nosaltres
  . Amb un afegit: la visita es per un negoci particular del mon del culturisme. Publicitat gratuïta en un medi public que diu que… no emetre publicitat

  Però hi ha una part positiva: el presidente ja té una foto amb el Terminator, ja veuràs que contents els fills.

  Fan riure, (que no es cosa meva, es d’ ells)i es trist . Es cañí, de castañuelas i toreadores.

  Tot pagat per molta gent, els suposadament representats, els de la recepció fan la feina final.

  En modern, cutre saltxitxero. A mi no em representen i l Arnold que s’ en torni a casa seva i que faci publicitat de salut pero de la de veritat, de tomata natural i fruita del temps.

  Aneu a pastar fang!

  Força Vida!

  #31994
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  Que el vas demanar un autògraf?

  Enric, ets boig. Això et passa per mirar els telediarios/telenotícies i similars. Si te’ls prens seriosament, són programes ideals per aquells dies que has menjat alguna cosa que t’ha caigut malament a l’estómac i necessites vomitar.

  I la informació esportiva actual guanya el primer premi a la ignorància i la deshonestedat. La Belén Esteban al costat de, per exemple la María Escario, és un exemple de bona televisió, honestedat i sapiència (això ho dic sense ironia, consti). Si decideixes de mirar la informació esportiva a la tele, t’arrisques a patir les seves conseqüencies.

  Em permeto discrepar de tu amb un parell de coses.

  Cañí, castañuelas i toreadores no tenen res a veure amb el que dius.

  Les obres de Madrid no les pagarà ves a saber qui, les pagaran el besnéts dels actuals madrilenys. El deute de Madrid supera la suma del deute de les altres 6 grans ciutats espanyoles. L’alcalde ha decidit que els madrilenys de dins de cent anys facin un regal als madrilenys actuals.

  Enric, cuida’t, que ja no tenim edat com per fer segons quines coses. La propera vegada fes una anar un protector estomacal.;)

  #31995
  Avatar
  homedferro
  Membre

  alvarfanyez ha escrit:

  Quote:
  Les obres de Madrid no les pagarà ves a saber qui, les pagaran el besnéts dels actuals madrilenys.

  Ep!

  No hi estic pas gens d’acord!

  Aquestes (i moltes d’altres “faraonades” per l’estil) no les pagaran únicament els besnéts madrilenys…

  Les pagaran els nostres fills, nets i besnéts. I mira, això si que m’emprenya i em fa ràbia.
  Quasi tanta com que un tal COE confongui un Mr. Olimpia amb un Ex-Olímpic

  en fi, país…

  Salut! (i tranquimazins!)

  #31996
  Avatar
  kepasaneng
  Participant

  Enric,

  per a fotre més lleny a a l’arbre cal dir que aquest “senyor” conegut per tots com a “chuache”, també tenia dins la seva agenda el fet d’anar a fer la sortida d’una cursa de 10km a Tetuán.

  Doncs bé, no fos cas que arribés a l’hora el senyor, ha tingut a tots els corredors esperant-lo a línia de sortida gairebé 20 minuts :blink: … i ja sabem lo bo que és esperar allà, amb el fred a fora i quedant-te tot tieso.

  Total, que ha estat escridassat de valent pel que podeu veure a les notícies de diferents mitjans (bé, tots no… alguns, i de públics, només fan que dir “oh que bé que una gran estrella vingui a veure als pobrets españolitos”)

  http://www.tetuanmadrid.com/arnold-schwarzenegger-abucheado-en-la-carrera-popular-de-tetuan-madrid/

  Salut (la que no pot tenir ell de cap manera amb tanta química al cos)

  #31998
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  homedferro ha escrit:

  Quote:
  Aquestes (i moltes d’altres “faraonades” per l’estil) no les pagaran únicament els besnéts madrilenys…

  Les pagaran els nostres fills, nets i besnéts. I mira, això si que m’emprenya i em fa ràbia.

  Bé, desconec aquesta informació que dónes. On puc consultar-la? Com arribaran els nostres diners a sufragar el deute de l’ajuntament de Madrid? (La meva pregunta és seriosa, no és irònica ni de conya).

  Jo el que sé és com pugen els serveis. Les piscines municipals van patir una pujada de preu salvatge i el bitllet de metro acaba de pujar un 50% (cinquanta, per si de cas).

  De debò que m’agradaria conèixer això que dius. Em faries un favor si em passessis la informació.

  #31999
  Avatar
  homedferro
  Membre

  Lamentablement, no te la podré donar jo aquesta informació. Ens la donaran, si hi arribem, els nostres besnéts.

  El que és de domini públic, i tu la trobaràs avans que jo, és el deute de rècord que acumulen l’Ajuntament de Madrid i la Comunitat madrilenya (tot i els intents frustrats de la seva presidenta de camuflar el deute, adjudicant-lo a empreses creades pel seu pròpi consitori per dur a terme innecessàries (???) infraestructures amb un megacost inassumible per ningú)

  No és res personal contra Madrid, penso exactament el mateix de totes i cadauna de les (com he dit en el missatge anterior) faraòniques superestructures realitzades en la última dècada… entenguis Fòrums de cultures, ports i aeroports sobrers, kms de vies ferroviàries ràpides, expos i fandangades per l’estil.

  No és cap bajanada preveure que el deute acumulat no es absorbible ni per una, ni per dos, ni per tres generacions. I, deixa’m puntualitzar, en el cas de Madrid (paraula que sempre et fa estar ojo avizor), el seu ajuntament té un deute “reconegut” que sobrepassa el 140%, quan el màxim que permet la Llei (Text refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals (Real decret legislatiu 2/2004, de 5 de marzo) és del 110%…

  I lo del deute de la Comunitat Madrilenya és tant escandalós que no cal ni fer-ne esment.

  De veritat que no saps, encara que ningú t’ho digui per escrit, que serem nosaltres i els nostres descendents qui ho acabaran pagant?

  #32000
  Avatar
  homedferro
  Membre

  I pel que fa referència al fil…

  continuo pensant que el COE no està per fer pseudohomentages a qui no se’ls mereix… pel que fa referència al tema de l’esport.

  En la seva vida professional, la del Sr. Schwazenegger, els homenatges ja se’ls feia ell cada cop que signava un nou contracte per una pel·licula i durant tots i cada uns dels dies que ha estat com a Governador. (En el seu periòde de manament, CAP resolució de les súpliques d’aturada de les penes de mort, i el segon deute públic més gran de tots els estats de EUA)

  L’homenatge que li facin els seus!

  Salut!

  #32001
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Jo estaré boig ( no dic que no) :P i tinc una perspectiva “personal” molt pròpia de mi i autolimitada que sembla ser que només jo entenc (el meus fills ho diuen clar: “qui t’ entengui que et compri”, ho juro.

  Però a més de boig, soc adiví. Perquè m’ hauria jugat una entrada per la final de la Champions que jugarà el Barça i no contra el Madrid, que un tal Alvarfanyez sortia al trapo. Ho juro. (tampoc té cap mèrit, ni es tant estrany, antecedents canten!)

  Lo del finançament de la terra dels chulapons? Mira, p.e. les balances fiscals. I algun cop d’ ull a les publicacions del gran Dr Fabian Estapé on deixa molt clar les argúcies del període Aznariano on va establir la residencia fiscal de totes les grans empreses a Madrid. De manera i forma que, p.e. Telefònica tributa allí; si els ingressos s’ augmenta, pots gastar més, no? Però Telefonica – que es de todos. i tots els grans bancs només actuen a Madrid, clar, tu no ho pagues, el teu IVA es queda aquí… no?

  Però parlem d’ esport, que es el que pertoca, tot i que aquest foro es molt més actiu quan algun provocador es dedica a activar el cotarro .

  Cony, que parlava de la pandereta nasional, de la mancança de rigor periodístic, de que un alt càrrec de l’ estat (el president del COE no es funcionari ni polític ni… es estrany però poderós)fa la pilota i la foto amb un personatge que no és corrupte però que per mi – per mi- no es una persona admirable.

  I que es confon i menysprea als qui han fet l’ esforç net i poc reconegut.

  Per cert, Madrid està preciosa, m’ agrada (de veritat) . Guay perquè un trocet es meu, que l’ he pagat.

  Esto… de pandereta de mercadillo, me reafirmo i uy el que he esborrat (autocensura) :P

  pero parlem d’ esport, que es el que peroca, tot i que aquest foro es molt més actiu quan algún provocador es dedica a activar el cotarro. Coses d’ aquest maravellós AVE ( radial )

  Per cert, ALvarfanyez veig que tu t’ has afegit a la moda de ficar el dit al ull, no? (en aquest cas a un servidor) :woohoo:

  Au, tornem-hi!

  Salut i Vida

  #32002
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  Homedferro,
  Bé, ara ja t’entenc. Et dono la raó en que ja veurem com acaba tot això, que és molt fàcil fer obres amb els diners que no es tenen.

  Enric,
  Que he aparegut per aquí? No m’havies cridat?:(

  Sobre la residència de les empreses i la tributació, evidentment tens raó. També has de pensar que mitja Espanya és de La Caixa (l’altra mitja de Florentino, sembla ser) i tota aquesta tributació va a Barcelona (diria). Busca a veure a quin sector estratègic no està ficada La Caixa.

  En tot això hi ha una gran veritat per sobre de tot: és igual quin sigui el teu punt de vista, sempre trobaràs un gran economista que faci uns números que t’agradin.

  L’AVE radial és una cosa que a ulls d’un madrileny resulta absolutament lògica i respon a l’ordre natural de l’univers. No és conya. No vull dir que sigui necessàriament el millor disseny, vull dir que si vius al centre, veus les coses des del centre (sembla obvi, però no ho és).

  Enric, no ho oblidis, el dedo de Mourinho nos señala el camino.

  #32003
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  Sobre el tema central del fil, que us enredeu amb coses que no són. Evidentment, que mostrin al telediario aquells senyors culturistes com si això fos un esport és vergonyós perquè dóna un tracte de normalitat a una pràctica absolutament nociva per al cos.

  Jo crec que és una mera qüestió d’audiència. Un minut de Chuarcheneger té audiència. Ja està.

  Per cert, vaig passar una nit a casa de Conan. Aquelles escenes en que Nadiuska era la mare del Conan nen interpretat per Jorge Sanz les van rodar a la Sierra de Madrid (el centralisme, ja sabeu:P ). Un dia que anàvem d’acampada ens vam trobar el poblat encara per desmuntar i vam decidir d’estalviar-nos el muntatge de tendes de campanya. Potser fa 30 anys d’això (es diu aviat:( ).

  #32007
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Per cert, m’ ho deixava, aquest argument es del tot erroni:

  ” mitja Espanya és de La Caixa (l’altra mitja de Florentino, sembla ser) i tota aquesta tributació va a Barcelona (diria). Busca a veure a quin sector estratègic no està ficada La Caixa”

  La Caixa pot ser l’ accionista. Quan l’ empresa passa per Hisenda, tributa on te el domicili fiscal, es a dir, Repsol, Campsa, Telefónica, etc, ho fan a Madrid. La Caixa (que fins ara era Caixa d’ estalvis i te una fiscalització diferent a la dels bancs i suposadament més baixa) ha de pagar en funció dels beneficis, fonamentalment borsaris, o sigui que… va a ser que no, la borsa. O sigui que Campsa i Repsol paguen a Madrid, i per equilibrar, la Bon Area secció benzinera i Petromiralles a Barcelona (crec).

  Va ser molt comentada en el mon econòmic la pressió que va fer el sr del bigotet (l’ Ansar, no un altre) al Banco de Santander per que s’ establís a la capi central.

  Be, parlem d’ esport olímpic, no?

  Aquell que es relaciona amb el modelo para la Juventud Chuaserneguer segóns la versió pandereta zambombera… o millor no.

  Força Vida!

  #32014
  Avatar
  albertbo
  Participant

  Don’t worry !, Enric, sempre tot pot anar a pitjor.

  Encara hi ha un actor més inexpressiu que uncle Arnold. El seu nom és… Chuck Norris !!! i escampa per allà on passa el seu discurset conservador al màxim.

S'està mostrant 12 entrades - de la 1 a la 12 (d'un total de 12)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.