Obsequis a curses. Samarretes, bolís, ronyoneres

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2492
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Obsequis a les proves.

  Samarretes, bolígrafs, penjolls porta clauers i ronyoneres .

  A instancies -via suggeriment amb cara :angry: – del presi Crit Km0, crec que es bona idea parlar dels obsequis a les proves. :cheer:

  Motius:

  1 – Valorar la necessitat

  2 – Que volem o/i desitgem en una cursa a la boseta (si fa falta)

  3 – Que volem i/o necessitem respecte al obsequi “gros”

  4 – Funció de l’ obsequi com a recordatori de la prova

  5 – Relació preu inscripció-obsequi

  6 – Contextualitzar en la realitat socio econòmica actual

  7 – Donar idees de cara a obsequis a curses

  8 – (I d´altres)

  Au, B)

  #20757
  Avatar
  Saltamartí
  Participant

  Ara ara, sabrem el detall que toca.

  Jo començo a tenir samarretes tècniques, però encara en necessito més, que fa pocs anys que corro i no les canvio que me les vull guanyar jo.

  Penso que el millor, el record de la cursa relacionat amb la comarca o el poble.

  No penso que pot quedar massa bé fer llista per la inscripció i depenent del que un vulguin pagar agafar més obsequis o menys, no se potser sí que funcionaria.

  De totes formes, jo no corro pels obsequis, ni me’ls miro. Està bé tenir un record i com una copa no puc aconseguir-la, o porto els nens a córrer que ells en guanyen o em quedo amb el record de la cursa.

  Un any a Montserrat em van donar una foto de la cursa on sortia jo corrent i amb un peu per aguantar-la. Doncs allí la tinc, fa goig.

  Potser si hi hagués originalitat amb els obsequis no amontonariem igualtats a l’armari.

  Total, que com ens em enganxat tant al córrer i volem apuntar-nos a totes les curses ara tocarà ser originals a l’hora de preparà una cursa, la part del obsequi serà una.

  Alguna cursa que ha de venir diuen que hi ha regal especialment original i altres ja ens hi em trobat.

  Caldrà arriscar-nos!

  Saluuuuuuuuut.

  #20782
  Avatar
  Saltamartí
  Participant

  També es podria optar per la samarreta, la tovallola o el que sigui al fer la inscripció, igual com quan escollim la talla de la samarreta.

  Tot plegat molta feina :unsure: . Segurament que si algun dia em toca organitzar una cursa pensaré del tot diferent :S , però per donar alguna idea 😆 , suposo que és bo, així em vaig preparant.

  Es podria premiar també, a la cursa més ben organitzada de l’any o de la temporada. Posats a competí…:side:

  A que em quedo sol. :(

  Au mulleu-vos, que després us queixareu que no us agraden els obsequis! :dry:

  :woohoo: :woohoo: :woohoo::woohoo:

  #20796
  Avatar
  Icaro
  Participant

  Hola Km0’s…!!!

  A l’ombra del fil creat pel company enric i aprofitant la petita “polèmica” creada arran l’obsequi, a la pasada mitja de Lleida, de la tovallola “tècnica”, tinc que dir que, sota la meva modesta opinió, els obsequis que a mi personalment m’atreuen mes i em fan mes ilusió són aquells que utilitzaré per practicar la meva afició, la mateixa afició que em porta a inscriure’m a les curses i que comparto amb vosaltres…

  És innegable i es te que partir d’aquesta base, que ningú córrer pels obsequis, tothom ho fa per afició… Pero també és innegable que hi han curses en que els obsequis fan molta ilusió, i en alguns casos, si hi han dues curses el mateix dia i no tens cap compromís en cap d’elles, doncs l’obsequi pot fer decantar la balança…

  Jo, prioritzant la practicitat, trobo que els millors obsequis són aquells que tothom que participa en una cursa fara anar i utilitzarà després… Samarretes tècniques, malles d’entrenament, etc… articles esportius que ja no tens que adquirir en una botiga, que “has guanyat”, i que degudament serigrafiades són un bon record de la cursa i compleixen una funció, que no es una altra que facilitar-te practicar la teva afició i sortir a entrenar…

  Es ben cert, d’altra banda, que la tovallola tècnica és un regal original, ningú pot dir que la gent de la organització no s’ho han currat… Pero crec que cap de nosaltres s’esperava que una tovallola tècnica fós això, o al menys, jo no m’esperava que ho fós, no havia vist mai cap… No obstant, també tindrà la seva funció, és petita, eixuga la sour i es pot portar a tot arreu…!!!

  Trobo, en definitiva, que tot allò relacionat amb l’atletisme és un bon obsequi… i estic d’acord també que uns guants de córrer o, potser també, perquè no, uns mitjons tècnics, també serien un bon obsequi, i aprofitable… Un altra cosa, és el cost i el valor dels obsequis… A una cursa gratuïta o molt econòmica, no pots demanar miracles, amb una samarreta de cotó ja fan masa, i després també voldrem esmorzar…!!! i voldrem begudes a l’arribada…!!! en fí, no s’ha d’oblidar el tema econòmic… En una cursa on la inscripció són deu, dotze o quinze Euros, llavors, bé, ja es pot esperar mes…

  L’any passat, a la “Cursa de la Guineu” van tenir d’obsequi una bossa negra, amb cordes, serigrafiada a mode de record que encara faig anar ara, i els meus fills també, van rebre una cada un, que es porten al cole i presumeixen… Vam tenir un esmorzar molt bó i beguda, tot de franc pels participants, vam anar tota la familia i vaig departir i xerrar amb amics i companys, total, un matí rodó… I crec recordar que va ser gratuïta…!!!

  A la Cursa de l’Oli de Borges, gran esmorzar i obsequi d’una equipació tècnica sencera, amb samarreta de màniga llarga que utilitzo per entrenar… A puigverd de Lleida també, un gran esmorzar i obsequi d’una samarreta tècnica de màniga llarga que em poso sovint… A Termens malles d’entrenament amb les que vaig a les curses, juntament amb la bossa de “la Cursa de la Guineu”, a dins de la qual, a partir d’ara, posaré la tovallola tècnica de la mitja de Lleida…

  A… I com diu MACH3, Bolis, caramels, vales, adhesius, i demés objectes publicitaris són totalment prescindibles… Acaben els seus dies en l’oblit o en la bossa d’escombreries. La única explicació que trobo es que els els “sponsors” vulguin que hi siguin a les bosses…!!!

  Au, ja esta… Perdoneu el rollo!!

  Txema

  #20994
  Avatar
  Saltamartí
  Participant

  Tanta polèmica, ara la gent no diu res. :blink:

  :whistle: ٩(*̮̮*)۶

  Una enquesta, síííííí, una enquesta.

  Finalment sabrem que posar a les bosses d’obsequis.

  Eiiii, que quan em toqui en amí organitzar una cursa, us faré fer un formulari de dues pàgines per la inscripció.

  entrepà sí, no. Llargada, 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12cm.
  samarreta sí, no. talla XXS, XS, S, M, L, Xl, XXl, XXXL
  nanana….
  nene…
  nini..
  nu.

  Mireu al final penso que cada qual faci el que vulgui, al final de tot el que busquem és sortir a córrer amb companyia i gaudir de la festa, la veritat és que ens ho passem molt bé i que poc o molt les curses s’organitzen amb molta il·lusió .

  Com més us queixeu de les samarretes més ni donen.

  Estic mirant curses per anar-hi i totes donen samarreta a més a més son tècniques. El que no miro son els premis, tampoc me’ls emportaré mai.

  Penseu que n’hi ha mooooooltissima gent que entra i llegeix els escrits que publiquem al km0.

  Potser sí que als corredors ja els hi va bé les samarretes.

  Saluuuuuuuuut!

  #22488
  Avatar
  albertbo
  Participant

  Abans les samarretes eren de màniga curta i cotó.

  Ara són d’un altre teixit més lleuger. No en sé el nom, però els hi diuen “tècniques”… :dry: :dry: :dry:

  Les tècniques ja les donen sense mànigues, anem bé…

  Aviat s’estilarà donar tops. Que són només per noies ? No us preocupeu, alguna figura masculina el posarà de moda i… tots amb top !

  I d’aquí a la desaparició del tèxtil de les bosses, només un pas. Tinc aquest somni de follonero-que-li-busca-tres-peus-al-gat.

  #31675
  Avatar
  albertbo
  Participant

  La samarreta de cotó d’ahir a Maials ha anat a parar directament (sense l’embolcall de plàstic això sí) al contenidor d’Humana. Una samarreta color cafè amb llet on només hi surt el logo de la Dipu !

  Em rebenta i em dol molt comprovar que la Dipu, com altres institucions nostres, col·labora a canvi d’un crèdit a la seva pròpia publicitat que jo no tinc per què exhibir, però les samarretes tenen un cost que paguem tots, no ens enganyem.

  Abans que una samarreta que no costa res als organitzadors però que jo llenço al contenidor voldria un boli on hi flueixi la tinta, sisplau (no els de “la Caixa”, sí els de Caixa Penedès).

  Ni boli, ja que jo de fet només necessito una dutxa en acabar i alguna cosa per beure i menjar a l’arribada. Molta gent com jo abaratiria aquest nostre petit i estimat món, però ningú no en fot el puto cas.

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.