Mitgetes

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2071

  Arnau
  Participant

  Hola companys/es !!

  Vaig anar a veure a un metge esportiu per unes molesties en el besso de la cama. Despres de fer-me una ECO en que nomes mostrava una petita ruptura de fibres de 1r grau en el soli, em va recomanar correr amb les "famoses" mitgetes del medilast.

  Me’n podeu dir alguna cosa? Preus, sensacions, resultats… el que sigui sera benvingut. Gracies !!!

  #11081

  segarrenc
  Participant

  Salut companys,

  Jo vaig provar aquestes mitges a la marató de Vitòria 2005. Les vaig comprar a la fira del corredor després de parlar una bona estona amb els responsables de l’empresa Medilast. Me les van recomanar pel mateix dia de la prova, jo estava una mica escèptic d’estrenar-les sense haver-les provat abans, llavors me’n van regalar unes altres per portar-les el dissabte per voltar per la ciutat i si m’anaven me les posaria el diumenge per la marató.

  A la cursa tothom em preguntava com m’anaven, i jo els contestava que els ho diria a l’acabar. La veritat és que em van anar molt bé, vaig acabar la prova i tenia els bessons força descansats. També he de dir que jo no hi he tingut mai problemes.

  Et recomanen comprar la talla adequada després de medir-te el perímetre del tou de la cama. Això és molt important perquè t’ajustin a la perfecció. S’han de fer pujar sense estirar massa fort però sense que quedin arrugues (vaig tenir de mestre el mateix Sr. Rubio).

  Són relativament cars, però si tens problemes potser serà bo que els provis. Jo me’ls posava a les curses llargues o entrenaments de distància.

  Una abraçada a tots.

  #11093

  Arnau
  Participant

  Gracies Segarrenc !!!

  Aquest mati he anat a l’unipreus a comprar les mitgetes (mesurant el meu perimetre del tou de la cama i escollint la talla mes adequada) i no m’he pogut resistir d’estrenar-les.

  He rodat 55 minuts a ritme molt suau i les sensacions han sigut molt bones. Dies enrera quan acabava notava el besso molt carregat i fins i tot una mica adolorit. No obstant avui res de tot aixo, he finalitzat sense cap tipus de molestia !!

  Per cert, a tots aquells que tinguin sobrecarregues musculars degut als entrenaments us recomano un producte homeopatic francament bo (almenys a mi m’ha anat molt be): arnica montana 7 CH (2 boletes 3 cops al dia sublingual). M’ho va recomanar la homeopata i acupuntora del centre on treballo i el que mes m’agrada es que es un producte natural.

  Una abraçada i molts anims per tots aquells que aneu a Sitges !!!

  #11094

  Hache
  Participant

  Jo em vaig comprar les de recuperació per després dels dies de curses o entrenaments llargs o exigents, les has de portar de 90 a 120 minuts i a mi m’estan anant força bé, ja que els bessons se’m carreguen amb freqüència. Potser m’animo a comprar també les de córrer, encara que em costarà fer-ho amb mitjons tan llargs (ni quan jugava a futbol ho aguantava i ho feia amb ls mitgetes caigudes).

  Per cert Redman, on puc trobar l’arnica montana 7 CH????

  Salutacions;

  #11097

  Arnau
  Participant

  Ei Hache !!!

  Jo nomes les he dut una vegada, pero en cap moment he tingut la sensacio d’excessiva compressio, es mes, a sobre d’elles duia les malles llargues i notava molt comfort.

  Quan em recuperi de la costa del mes de gener segurament em comprare les mitgetes post entrenament. Ara de moment anirem fent sessions d’estiraments, gel i electroestimulacio selectiva per anar descarregant-los.

  Normalment la arnica montana la pots comprar en qualsevol farmacia, ja que s’han posat les piles amb productes homeopatics arrel de la gran demanada que hi ha.

  Salutacions !!!

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.