Milla urbana Alcover MUA5 23-Agost-2009

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2585
  Avatar
  porcalleocho
  Participant

  Un any més Alcover celebra la seva milla urbana. Aquesta serà com sempre a l’avinguda de Catalunya davant de la plaça President Lluís Companys. Com podeu veure, el motiu d’aquest any del logotip és la silueta de l’estàtua de plaça. L’organització de la mua5 està enllestint els últims detalls i avança 2 novetats: el canvi d’hora d’inici de la mua i la introducció d’una nova categoria.

  A diferència d’altres anys, aquesta cinquena edició serà una setmana més tard de l’habitual degut a que la mua coincidia amb la Festa Major d’Estiu (Mare de Déu d’agost i Sant Roc). A més a més, com que cada any la mua s’allarga bastant, l’organització ha decidit també avançar una hora la milla. D’aquesta manera les inscripcions començaran a les 5 de la tarda i la primera cursa a les 6.

  La milla principalment es caracteritza per la seva gran participació local i visitant. Un bon exemple és que gairebé mai s’han d’agrupar varies categories en una mateixa cursa. No obstant això, l’organització ha desdoblat la categoria veterana per ajustar millor l’edat amb l’esforç físic. Així doncs, la categoria veterana masculina i femenina es divideix en veterans i veteranes de 35 a 45 anys i veterans i veteranes a partir de 46 anys.

  A partir del dissabte 1 d’agost es podran realitzar les inscripcions anticipades a través del formulari que trobareu aquí a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcover. També us podeu dirigir personalment a les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament. Finalment, l’organització fa també una crida a tothom que vulgui participar a la mua5 com a voluntari o voluntària. Tothom interessat, pot omplir el formulari de voluntariat de l’actual pàgina o a les oficines d’atenció al ciutadà.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.