Micheal Jackson

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2562
  Avatar
  Arnau
  Participant

  Hola companys !!!

  Ens ha deixat l’anomenat “Rei del Pop“. Molts seguidors i molts altres detractors, pero el que es indiscutible es la seva qualitat artistica.

  Jo el recordare sempre, mes enlla de la seva musica, perque va ser un dels que m’acompanyava sovint quan preparava la meva primera marato, concretament la que es per a mi la seva millor canço: Beat it.

  Salut, musica i kms !!!

  #22455
  Avatar
  Arnau
  Participant

  Li faig un petit homenatge i m’equivoco amb el seu nom…:(

  Rectifico: Michael

  Salut, musica i kms !!!

  #22457
  Avatar
  bru
  Participant

  Ieeeeeps,

  La seva música, record de bons moments de la meva juventut…com en Redman, admirador de la seva faceta artística :), descansi en pau.

  Salut

  #22460
  Avatar
  iscle
  Participant

  B) Mireu aquest video, atencio a la classe de ball que fa apartir del minut 6m 30s, quina passada, m’enrecordo que quan era petit imitava el moviment d’inclinacio que fa pero clar jo queia de morros a terra jejeje.:P

  http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU

  :unsure: Descansi en pau, sempre et recordarem per la teva musica;)

  #22466
  Avatar
  Jordi
  Participant

  No és el tipus de músic que m’agrada a mi, però he de reconeixer que quan sona algun tema seu molt concret, tanco els ulls i em transporta a uns moments molt especials de la meva vida.

  Suposo que això vol dir que també m’ha marcat poc o molt.

  Descansi en pau….:(

  #22765
  Avatar
  albertbo
  Participant

  És possible que al voltant de la mort d’una figura mundialment destacada en l’àmbit de l’espectacle no es munti un espectacle en sí mateix ?
  No tinc res en contra de la celebració de la mort, és un pas més en la trajectòria personal i com a tal s’hauria d’acceptar amb tota naturalitat.

  Fenòmen de masses ? Segurament. I hi ha molts mitjans audiovisuals interessats en explotar-ho, saben les febleses de la gent, saben molt vendre sentiments humans a canvi de diners.
  Tot allò que soni a massa és massa per a mi, algú sempre hi fot cullerada i el gran negoci fúnebre està servit. Ara hi ha qui s’haurà descobert a sí mateix fan d’ell, potser per això s’esgoten els seus discos. Inexplicable i llastimós tot plegat.

  Vols ser famós i ric ? 100 anys i tots igual, xato ! La VIDA no és la fama i els diners.

  És el meu parer.

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.