Marató de COPENHAGEN

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2196

  cargol
  Participant

  Hola companys:
  Ja de tornada, passo a relatar-vos el que ha sigut aquesta cursa:

  Sortida divendres 16 a la tarde amb avión des de Barna on vaig recollir a Su la meva parella, després de qüasi 3 hores arribem al aeroport de Copenague. Metro i directe al centre en 20′ on a les 10 de la nit encara es de día i arribem al BED (sense Breakfast) que haviem reservat, ja que els hotels com altres coses son molt cares.
  Sopar a un "Pasta e Basta" i a dormir.

  Dissabte 17 anem passejant a veure el canvi de guardia al Palau Reial, la Sireneta i altres monuments fins arribar a la Fira del Corredor, correcta i no gaira gran, es notava a faltar propaganda d’altres maratons, ja que ne més havía les del país, com Ostende (que Imma i Quim ja van fer), les nórdiques (Oslo, Estocolm i Reickiavic) i alguna italiana.
  Com a novetat em va sorpendre un collaret de titani d’una empresa danesa que promociona Paula Radcliffe que es veu que es la o…, ja que descarrega tots els mucles tensats durant la cursa del coll i et fa anar molt lleuger (?).
  Vaig fer-me amb un poster de la cursa per la meva colecció que es plagi de la mitja de Tarragona, ja que es la figura de un corredor i una corredora agafats cenitalment (des de dalt).
  Confirmo la inscripció i pago la mateixa, ja que no admitien pagaments anticipats, inclús hi havia gent que ho feia amb aquell moment (530 corones daneses o 76 Euros), a la bossa una samarreta vermella de Nike (semblanta a la de Bombers) i no gaira mes cosa.
  Allí mateix es feia la marató infantil i estava ple de nens corrent. Ens quedem a menjar un plat de pasta i una cervesa (com no una Carlsberg).
  Tornem amb bus, sopem aviat i a dormir,
  Continuarà…

  #14435

  cargol
  Participant

  … Continua
  Diumenge 18, despertador a les 7, esmosçar a l’habitació i sortim caminant cap a la sortida que tenim a 1 km.
  Pasem per carrers on es disputarà la cursa, però no hi ha "blue line", però si grans cartells amb els punts kilometrics.
  Per la sortida trovem a 2 catalans, ens desitgem sort i ens coloquem, sense presses ni espentes ni embuts els més de 7.000 corredors sortim a les 9,30 amb 10º de temperatura, encara que amb una mica de solet i una mica més de vent.
  El circuit consta de 3 voltes, una de 16 kms, un altra de 10 km i una darrera també de 16 km igual que la primera, per tant el public ens pot veure fins a 5 vegades.
  Els primers kms son ràpids, però em trobo be, entre aplaudiments del public, orquestres, monuments, parcs i la bora del mar, els indicadors van caient i ja primera volta ha passat volant. Començem la segona per un altra circuit i segueixo en forma disfrutant de la cursa, arriba la mitja i em passa el guía de les 3 h, faig 1h 30′ 14” (millor marca en mitja d’aquesta temporada). A partir d’ara vec que el que he de fer es mantenir el que pugui el ritme i no forçar, passem per la sortida de nou i en portem 26 kms, encarant ja la darrera volta que ja coneixem. Els darrers kms es fan durs, però content i gaudint (si es que es pot).
  Cada 5 kms hi ha hidratació d’aigua, Gatorade, fruita, vaselina i pots mullar la mini-esponja que anava a la bossa del corredor.
  Els ultims 3 kms ne mes penso en que el guia de 3h 15 no em pot agafar i no em giro, amb aquest tram junt al port hi han pavesses (adoquines) irregulars i casquen bastant, però ja se sent la cridoria de l’arribada.
  A 50 m de meta Su em dona la senyera i entro triunfal i sol amb 3h 14′ 43”. El millor es que em trobo molt sencer som si hagués fet una mitja. Ja tenim la 8ª al sac. Properament passaré fotos. Salut. Abel

  #14441

  Adolfo
  Participant

  Según lo cuentas, hasta parece fácil… 😮 😮 , dá gusto leerte con esa serenidad y "saber estar" que te caracterizan.

  Mi admiración mas sincera. Dan ganas de ir algún día, a vivirla.

  Ahora descansa….Nos vemos pronto. Un abrazo :P :P :P

  #14735

  Joker
  Participant

  Enhorabona Cargol per la 8a!

  Ja podem gaudir de les imatges d’aquesta marató, gràcies a la Su i l’Abel. Les trobareu a la secció FOTOS de la nostra web.

S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)

El fòrum ‘Cròniques (tancat)’ s'ha tancat a temes i respostes noves.