Marathon New York 2012

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3392
  Avatar
  Elmuro
  Participant

  Les seqüeles del Huracan Sandy pesen més que l’organització del NY Marathon
  http://elpais.com/internacional/2012/11/02/actualidad/1351876862_381019.html

  #34522
  Hache
  Hache
  Participant

  Segurament és la decisió més encertada, però potser es podia haver pres una mica abans de que la gent hagués viatjat. L’estat de la ciutat ja fa dies que es sabia:dry::dry: :dry: , com sempre els polítics fan tard.

  Salut,

  #34524
  Avatar
  Icaro
  Participant

  Hache ha escrit:

  Quote:
  Segurament és la decisió més encertada, però potser es podia haver pres una mica abans de que la gent hagués viatjat. L’estat de la ciutat ja fa dies que es sabia:dry::dry: :dry: , com sempre els polítics fan tard.

  Salut,

  Completament d’acord, amic Hache, la decisió es tenia que haver pres mot abans i no esperar que tots els participants i les seves families estiguessin ja a la linia de sortida… Amb el conseqüent greuge esportiu… I econòmic…!!!

  Txema

  #34528
  Avatar
  albertbo
  Participant

  New York Marathon. Si no us diu res això passeu d’aquest missatge.

  Tot sembla una ensarronada als participants, no ? Ho sento, jo no ho veig així.

  Ja que a mi em sembla que els organitzadors han volgut sinzerament mantenir la proposta fins a última hora, i quan ja no ha estat possible per més temps després de la desgràcia del “Sandy”… han cancel·lat la mítica marató. Quin interès publicitari hi ha en informar d’allò que no ha succeït ? Per mi, en aquest cas, cap. Informativament parlant, tot. Em sembla que ING, que és la marca que ha sortit arreu a les notícies, rebrà pals, segurament molts no merescuts. Només intento constatar, no prejutjar.

  Si teniu a les vostres mans l’organització d’una prova emblemàtica com aquesta és d’allò més fàcil rebre crítiques pel mínim error possible, si hi ha un huracà en zona urbana enmig ja ni t’ho explico… Però hi ha una llarga història al darrera: allò que has fet abans no té cap mena d’importància ara, sembla el signe d’aquests temps.
  Prova emblemàtica, ja ho he dit.

  #34529
  Avatar
  cargol
  Participant

  Es el somni de qualsevol atleta de fons, correr alguna vegada a la vida aquesta mítica marató.
  Económicament es un bon cop, ja que ve a costar entre 2000-3000 Euros, entre dorsal, vol, hotel, manteniment i extres.
  De ben segur que a molta gent la noticia de la suspensió lis ha agafat siguent allí mateix. Sembla que s’hauràn de conformar en ajudar al que es pugui, ja que poca cosa es podrà visitar amb zones encara sense llum i molta feina a fer.
  El correr haurà de deixar-se a banda.
  Sempre hi serà NY però s’haurà d’estalviar de nou pels que havien decidit anar aquest any.
  Salut i milles.
  Abel

  #34530
  Avatar
  cargol
  Participant

  Aquest any (per sort) no tenim cap KM 0 a NY, però la suspensió ha engatxat a varis companys de Correcats que estàn voltant per la ciutat i com a compensació ne més lis queda:

  http://www.elmundo.es/america/2012/11/03/estados_unidos/1351919871.html

  #34532
  Avatar
  Ash
  Participant

  Personalment vaig ser-hi tot just fa tres anys i no em vull imaginar que un cop allí m’haguessin dit que cancel·laven la cursa desprès de tot els esforços fets per ser-hi. Tot i així està clar que les circumstàncies d’enguany han estat excepcionals del tot.

  Potser sí que s’haguès pogut comunicar la cancel·lació abans evitant el viatge de molta gent, però també crec que l’organització ha apurat fins al final per intentar que es disputés, i només una decisió política ho ha impedit.
  Des de la distància costa saber del cert com estan les coses per allí, però les imatges de Queens o Nova Jersei amb tanta gent sense casa, sense llum, sense aigua…suposo que per ells es incomprensible que a l’altra banda de riu hi hagi generadors de llum i camions plens d’ampolles d’aigua.
  Sap molt greu per tots els corredors que porten mesos o anys estalviant i entrenant per aquesta cursa i ara els hi hagin robat el seu somni, per això espero que l’organització trobi una manera de compensar-los, ja sigui traslladant la cursa a un altre mes com al 2001 crec (encara que seria un sobrecost per la gent de fora) o garantint-los la plaça per l’any vinent, tot i que aquesta darrera opció pot provocar un gran overbooking amb la gent que té la plaça a priori assegurada pel 2013 ja sigui via Lottery o qualsevol altra.
  Espero que aviat ho aclareixin.

  Salut!

  #34544
  Avatar
  Enric
  Moderador
  #34549
  Avatar
  Enric
  Moderador
  #34561
  Hache
  Hache
  Participant

  Doncs pel que he llegit a altres fòrums, sembla ser que la organització no tornarà els diners de l’inscripció:dry: :dry: . Fent un número ràpid i gens rigurós, si posem per exemple 40000 inscrits a 50€ cadascú, dona la bonica xifra de 2 milions d’euros per una Marató que no s’ha fet….

  Un bon negoci, sí senyor:angry: :angry: :angry:

  #34567
  Avatar
  cargol
  Participant

  Amic Hache:
  De 50 Euros res, en aquesta edició, l’inscripció per estrangers era de 347$, tot un pastón(60$ més que l’edició anterior). Es de llar, la més cara del mon.
  Sembla ser que els que anaven a través d’agència, l’organització lis havía entregat les medalles per erepartir-les a l’hotel.
  Perque vols una medalla de Finisher, si no te l’has guanyat acabant la cursa?
  Crec que aquesta marató marcarà un abans i un després i no vegis quin paper lis espera de cara a l’edició de l’any vinent.
  Salut i milles.
  Abel

S'està mostrant 11 entrades - de la 1 a la 11 (d'un total de 11)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.