Llops del Segre (grups)

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1778

  km0
  Gestor de comptes

  Bon vespre,

  El sol ja no hi és, els llops surten del cau, el riu en va ple. Us sembla de reservar un fil per les sortides a les fosques?

  Sé que sou molts els que sortiu als vespres i nits, possiblement sigui la màxima hora d’afluència d’atletes a la canalització.

  Salut

  #3954

  Artur42
  Participant

  Bona idea, km0, així tenim el fil "Dia a dia" per sortides amb llum solar; Llops del Segre per entrenaments norturn, i el Last minute per a les cites amb un marge inferior a les 12 hores. Suposo que ens aclarirem.

  Salut

  #3956

  Crit
  Membre

  I si decideixo sortir quan no ho tenia pensat i cap allà al capvespre, que més que temps de llops és de senglars????

  8) 8)

  #4363

  Crit
  Membre

  Bon vespre,

  Hem començat de clar però a mig camí el cel s’ha anat apagant, així que… amunt el fil 😆

  No sé com dir-ho, però avui hem tornat a fer una clàssica, coi de Jmarkala 😉

  Sí, efectivament, la ruta dels dos turons, pujada als Templers (botifarra al pollastre i control de les obres) i cap a la Seu Vella a treure una mica la pols de les pedres.

  De nit, Lleida es veu diferent, llums, carrers, i algun llop del Segre que no sap estar-se a casa.

  Salut

  #4708

  segarrenc
  Participant

  Salut companys,

  Com ben bé ha dit homedferro hem coincidit a la canalització cap a quarts de nou. Ell, ben acompanyat amb un parell de corredors més. Jo decideixo afegir-me amb en JoseManuel i la lagartija. Aquest parell s’han fet un tip d’anar canalització amunt i avall, en quatre dies ens ensenyen l’esquena. No és el tipus d’entrenament que m’agrada però m’ho he passat força bé. Com en moltes circumstàncies la bona companyia ho millora tot.

  Només volia sortir a rodar una estona i estirar les cames però engrescat pels socis m’he animat a fer més estona de la que volia.

  Tenia la intenció de rematar la feina pujant a udolar a la Seu Vella però el vigilant m’ha impedit l’accés a la porta dels lleons, un altre dia serà.

  Una abraçada a tots.

  #4776

  cargol
  Participant

  Hola companys:
  No sé si som llops o senglars, però qüasi cada dimarts i dijous cap a les 9,15-9,30 de la nit el meu company Sebas i jo ens trobem a prop del Km0 de la canalització, a la part de dalt al costat de l’estatuo de Juli Cèsar. Fem de 45′ á 60′, si algú es vol afegir, per allí ens trovarà mirant a la lluna.
  Salut i milles.
  Abel

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.