Les campanes dels pobles emmudeixen

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3122
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  .

  Les campanes de les esglésies dels pobles molesten als estiuejants. Ho denuncia un hotel de Sant Mori a l’Alt Empordà i els jutges li donen la raó obligant a que emmudeixin. També, en altres indrets, dictaminen en contra del cloqueig dels pollastres, del so de les esquelles del bestiar, de la pudor de les vaques…(no és una metàfora: és rigorosament cert).

  Qualsevol dia, si algú és queixa perquè l’aire de la muntanya el despentina, obligaran als pagesos a posar-hi paravents. O si les onades fan soroll i molesten als que han llogat un apartament a primera línia de mar, exigiran construir-hi espigons per tal d’evitar la remor.

  El progrés ens està fent perdre la xaveta a tots plegats?

  Pucurull

  #31542
  Crit
  Crit
  Membre

  Bones,

  Un parell de vaques amb un bons esquellots pasturant tota la nit davant l’hotel.

  Un bon raconet de món, Sant Mori, carreteretes per pedalar.

  Salut

  #31550
  Avatar
  Jordi
  Participant

  Pucurull ha escrit:

  Quote:
  .

  Les campanes de les esglésies dels pobles molesten als estiuejants. Ho denuncia un hotel de Sant Mori a l’Alt Empordà i els jutges li donen la raó obligant a que emmudeixin.

  `

  Aquí al Pallars encara és pitjor. No hi han denuncies d’aquest tipus, en part per que no hi ha tant moviment de turistes com a altres llocs, i pel camí que s’està seguint, encara n’hi haurà menys.
  Tot això ve pel fet de que aquí tenim un projecte per la instal.lació de la M.A.T., que ja es va aturar fa uns anys gràcies a les presions de molts veins, i que ara sembla que ens la “fotran”de veritat.
  Encara s’està llutant, i aquest divendres fem una manifestació a la que esteu convidats:

  http://www.aransis.es/aransis/catala/activitat/2011/manifestacio.jpg

  Salut
  Jordi

  #31553
  Avatar
  Saltamartí
  Participant

  100 campanades a les 7 del matí, cada dia, per sempre, a part de tots els quarts i què el torn del treball ajudi a coincidir dormint per necessitat just a les 7 del matí. Tots els dies sense descans, per tota la vida a 20 metres del campanar.

  S’ha de provar o es pot gravar en un walman i escoltar-ho, tota la nit, no ho fareu pas ni per saber que es sent. Les campanes d’alguns pobles, no se si tots, no callen ni a la nit, cada quart d’hora, per vida, sempre.
  Cal néixer a un poble i ser de poble per suportar tant de soroll i dormir com un angelet i gaudir de la melodia. Després direu que la música maquina us fa mal de cap…:S

  Una cosa deixo clar, si em molesten les campanades o les aguanto o busco un lloc més lluny per dormir o pot ser amb taps, però mai de la vida silenciaria una tradició sense abans consultar-ho al poble.

S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.