VIII Torrotroda. Nadal 2015

El tema conté 2 respostes, té 3 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el Avatar Enric fa 3 anys, 10 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #40344
  Crit
  Crit
  Gestor de comptes

  Bon dia,

  Avui és Nadal, i com els darrers anys hem decidit compartir matí, era prou motiu per tornar a posar-me unes sabatilles i amb la gran de casa fer un trosset de torrotrotada. És moment per recordar com va començar tot.

  Ja feia un parell d’anys que el dia de Nadal alguns que llavors començaríem l’aventura de km0 Ponent sortíem a fer una volta per Lleida amb la gent del Sícoris. Era una idea bonica, i en néixer el club, el gener de 2007 en arribar a desembre de 2008 vam pensar que podia créixer una mica, i vam parlar amb Sícoris per sortir a la mateixa hora i així ho vam fer.

  No recordo gaire la ruta, diria que vam pujar a la Seu Vella i teníem pas obligat pel nostre Castell de Templers, que havíem conquerit un any abans. Recordo que vam carregar un cotxe amb quatre torrons i una mica de cava, també amb la meua petita de tres mesos. Poca gent ho sabia, només els havíem de portar fins a Templers, va ser una sorpresa agradable, enmig de la boira uns torrons, vam brindar amb vasos de plàstic, poca estona, feia fred, i vam continuar corrent. Potser ja em nom o només en esperit, però la torrotrotada havia començat a trotar.

  La foto parla per sí mateixa, hi veiem encara el gran Juanjo, peça clau en la història de Km0 Ponent, sense ell no seríem ara aquí explicant aquesta història. També, un altre esperit fundador, a segona fila l’estimat Segarrenc, que portava a l’esquena ja l’organització de la Cursa de Cervera i es va ocupar els primers anys de l’organització de voluntaris del nostre Templers. Hi destaca també la presència de l’amic Juli Markalain, membre també de Sícoris que va fer la funció d’enllaç, i a més de fundador se li ha de reconèixer que va ser la persona que va pronunciar primer la paraula Templers, com a lloc de fer una cursa (22 de desembre de 2006). I també, cal fer menció del Joan Bru, que va ser la primera persona de saber que anàvem a fer un club i el segon usuari del primer fòrum km0 que no va dubtar a posar-se de secretari, i com a curiositat, és el corresponsable que avui siguem llampants.

  La torrotrotada es va anar consolidant, vam fer un salt ràpid cap al centenar d’atletes i ja els darrers anys entorn els 200. La diada va millorar molt amb el nou local de Castellers, era i és un espai agradable, i sobretot càlid, cosa que possibilita estar-s’hi una mica més, parlar una estona, la suficient per tornar a casa i demanar disculpes per arribar una mica tard.

  Enguany la torrotrodada, ja amb nova Junta, a qui avui hem de felicitar perquè sabem molt bé que les coses no es fan soles, ha fet un pas més, era moment per fer-lo. I gràcies a la col·laboració del Banc d’aliments ha estat possible.

  És moment, dia com avui, després de fer aquest viatge i gaudir d’un matí esplèndid, de com sempre dir gràcies, als que hem anomenat i als que no i riuen, a les antigues juntes, a la Junta actual i el nostre President, Òscar, i a tots aquells que ens sou fidels un dia com avui. I és que el proper 2016 ens esperen moltes sorpreses, no sabeu quines curses fareu i quines deixareu de fer, però alguns sabem que molt possiblement el Nadal vinent serem on érem.

  Com sempre, orgull de club, km0 Ponent.

  Bones festes a tots, llum!

  • Aquest tema ha estat modificat fa 3 anys, 10 mesos per Crit Crit.
  #40352
  By Keds
  By Keds
  Participant

  NADALA

  Nadal.
  Un insult als menyspreables,
  als superbiosos…

  Adonar-te que amb poca cosa
  es pot ser molt feliç
  i que ho havies oblidat.

  Córrer pels carrers quiets,
  respirant,..Respirant !
  Un dia de Nadal…a Lleida.

  Envoltats de la boira amiga
  i la mesura del fred.
  Estimant qui tens al costat.

  Corrent altra vegada,
  entrepusant, també !
  pels carrers humits i buits.

  Un Nadal més…
  amb tots els companys…
  Creuant el quilòmetre zero.

  • Aquesta resposta s'ha modificat el fa 3 anys, 10 mesos per By Keds By Keds.
  #40354
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Gràcies Crit.
  A tu, al Joan, al Juli, al Segarrenc, al Juanjo… i a tots aquells amics que aquell dia varem gaudir del fred grisenc, fins i tot als que encara hi som.
  Aquests noms son estimada historia del Km0, uns han marxat, d altres no corren i també hi ha qui observa eternament el mon. Pero molts dels que vam ser alli,da seguim estant i lluint amb orgull un color llampant, que surt de dins.

  Una abraçada,

  Força Vida!

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.