I Cursa del foc

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3525
  Avatar
  josep
  Participant

  Bones,
  una mica d´informació sobre aquesta nova cursa.

  1ª. Edició Cursa del Foc

  La cursa es celebrarà el proper dissabte, 22 de juny de 2013, amb sortida a les 22:15h. de la Plaça Mercadal, davant del consistori municipal, i es consideraran tancada a les 2 h 30′ d’haver començat.

  Curses obertes a tothom que sigui major de 6 anys, i amb ganes de vèncer les distàncies de 4Km i 8Km dels circuits proposats.

  La inscripció resultarà gratuïta, sempre que el participant col·labori amb l’aportació d’algun aliment que es destinarà a alguna entitat amb fins d’ajuts socials ( a concretar). L’aliment s’entregarà en el moment de la recollida de dorsal.

  Les inscripcions es podran formalitzar a la web de l’Ajuntament o de forma presencial a la regidoria d’esports; administració de la piscina coberta; fins el dijous 20 de juny o fins que s’arribi als 500 participants. Serà imprescindible formalitzar-la perquè el participant quedi assegurat. L’assegurança de la cursa no cobrirà els danys físics que es pugui ocasionar el participant per l’esforç de la cursa, i si qualsevol altre que pugui venir derivat per altres factors relacionats amb la mateixa.

  Salut

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.