Hormona de la felicitat.. que n'opineu???

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1858

  Jordi
  Participant

  Us penjo un enllaç que us portarà a un article que a mi em va agradar molt quan el vaig llegir.

  http://www.expansionyempleo.com/edicion/expansion_y_empleo/opinion/recursos_humanos/es/desarrollo/966276.html

  Em considero afortunat de formar part de la familia d’afeccionats que surten durant la setmana a entrenar una mica i que els caps de setmana que poden es troben al Km0 de qualsevol cursa.

  Em sento identificat amb moltes opinios de l’esmentat article en vers als beneficis de l’exercici, i entre ells l’augment de l’hormona de la felicitat.

  #5935

  oscar font amigó
  Participant

  Aquesta es la frase que escoltem sempre que expliquem les nostres batalletes ja siguin de competicions o entrenaments. Tant sols per a ells no entenen que les que parlen son justament aquestes hormones de la felicitat. D’això es tracte de fer entendre i extendre que aquestes sensacions les pot tenir qualsevol que practiqui l’esport.
  Tanmateix per aixó es important la planificació, no tan sols per aconseguir una fita, sinó per obligar-te entrenar i fer brotar les endorfinas que ens fan veure la vida d’un altre manera al finalitzar l’entrenament, ohi?

  gràcies jordi pel teu article!! 😆 😆

  #5938

  jmarkala
  Participant

  Ei Jordi,

  Estic completament d’acird amb tu i l’article. A més a més hi ha una avantanje : pots sortir de la feina el més ràpid i anar a entrenar.

  Salutacions

  #5981

  jordigràcia
  Participant

  ok. companys!!
  És veritat que això enganxa. A mí em té atrapat des de l’any 90.
  Totes les explicacions de les endorfines i l’estrès son d’allò més evident, però hi ha una altra molt reduccionista i simple i és que després d’una sessió de còrrer difícilment t’has trobat pitjor de com has començat. Fins i tot, superar el repte de sortir un dia que et trobes desganat o cansat, s’esdevé un motiu de benestar i satisfacció.
  Cada cop som més els que pensem el mateix, oi?
  Gràcies per l’article, Jordi.
  Una abraçada.

S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.