Historial de la Marató de Barcelona

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2357

  Pucurull
  Participant

  Un servidor ha escrit l’Historial de la Marató de Barcelona (Disculpeu la sumptuositat del títol).:)

  La informació sobre les maratons de Barcelona no existia enlloc, perquè a conseqüència de la convulsió per la qual va passar l’any 2005 havia desaparegut, i em va semblar que podia ser útil realitzar-la.

  Sí algú està interessat en llegir-la (no són cròniques personals, sinó que vol ser la petita història de cadascuna de les proves que s’han fet, des de 1978 fins a 2008), pot anar a l’adreça d’aquest blog que he creat per conservar la informació.

  Historial de la marató de Barcelona

  Tant de bo als hipotètics lectors els hi agradi.:)

  Miquel Pucurull

  #17676

  homedferro
  Membre

  Moltíssimes gràcies mestre per compartir-ho amb nosaltres!!!

  #17677

  Luigi
  Participant

  Bona feina Pucu

  He començat a llegir i m’hi he quedat enganxat ;)

  #17678

  Enric
  Moderador

  Vale chaval!!! ostres, com al Luigi, m’ has enganxat!!!

  L’ anàlisi històric, genial I la foto del Odriozola també (fa un mes vaig tenir-lo al costat a Barcelona i fot la mateixa cara simpàtica.. ell que ho es tant)El seu temps m’ha sorprés.

  Una pregunta: el Mates que esmentes te que veure amb les espardenyes Mates? (que crec desaparegudes del mercat)

  Però.. encara que sigui en petit comitè, de ben segur que la teva historia personal dins la marató que estimes, pot dona molt de si…

  Espero i desitjo que valorin aquest treball com s’ho val. Felicitats!

  #17682

  Pucurull
  Participant

  Moltes gràcies, homedferro, Luigi, Enric.

  Sou bona gent i bons amics!

  :)

  Enric,

  Efectivament, el Mates era qui fabricava les sabatilles que es duien fa anys per córrer. Quan no havia les marques que tots coneixem ara.

  El negoci actual el porta la seva filla, Mirna, atleta que fou també, i segueix fent-ne. Estan especialitzats en fer sabates i sabatilles per a peus amb problemes. També amb sabates de diseny tipus sabatilles esportives.

  Pucu

  #17688

  sergi farre perez
  Participant

  FELICITATS Pucurull! M’ha agradat moltissim!

  #17691

  bru
  Participant

  Ieeeeeps,

  Gràcies Pucurull, també m’hi he enganxat!!!;)

  Salut

  #18384

  JOSE MANUEL MABILLY
  Participant

  AMIGO PUCURULL:
  ME HA PARECIDO MUY BONITA LA HISTORIA DE LA MARATHON DE BARCELONA DESDE SUS COMIENZOS, YA QUE YO HE CORRIDO CASI TODAS ES MAS TENGO UNA PLACA DE LA COMISION DE MARATHON, POR CORRER LAS 15 MARATHONES SEGUIDAS.
  LO QUE TE QUIERO PEDIR POR FAVOR SI ES FACTIBLE ME LO MANDASES ESTA HISTORIA POR CORREO ELECTRONICO JOSEMANUEL.MABILLY@ENDESA.ES YA QUE LA HE QUERIDO IMPRIMIR DE LA TUYA Y NO HE PODIDO POR DOS MOTIVOS 1ºSALEN HOJAS EN BLANCO Y OTRAS EN COLOR AMARILLO IMPOSIBLE DE LEER.
  TE LO AGRACERIA MUCHO, YA QUE FUI DE LOS PIONEROS DE LA MARATHON DE BARCELONA CON JOAQUINA CASAS ,FERNANDO FRANCISCO, DOMINGO CATALAN,CARMEN PARADELL, LAURA PARADELL, PELLICER BUENO UN SINFIN DE GRANDES AMIGOS Y CORREDORES DR PUJOL
  SIN NADA MAS UN ABRAZO TU AMIGO .
  JOSE MANUEL MABILLY

  #18441

  Pucurull
  Participant

  Jose Manuel,

  M’alegra molt que t’hagi agradat l’històrial

  El tinc en un programa que pesa molt per enviar-ho per correu electrònic.

  Mira sí ho pots imprimir des d’aquesta web.

  http://www.bcn.es/marato/ca/maratonians.html

  Sí tens algun problema, m’ho dius.

  Salutacions, i enhorabona per les teves maratons.

  Pucurull

  #18532

  JOSE MANUEL MABILLY
  Participant

  AMIGO PUCURULL.
  GRACIAS POR TU ATENCION, AL FINAL HACIENDO COSAS RARAS, QUE NO SE COMO LO CONSEGUIR DE CASUALIDAD YA QUE YO DE INFORMATICA LO JUSTO.
  YA TENGO LA 111 HOJAS ENCUADERNADAS.
  ME HIZO MUCHA ILUSION YA QUE YO EMPEZE EN EL AÑO 1980 MI PRIMERA MARATHON CON LA JOAQUINA CASAS FERNANDO FRANCISCO,”MINGO” ES MAS TENGO TODAS LAS REVISTAS DE LA COMISION DE MARATHON QUE SALIO EN 1982, EN TIEMPOS DE ATENTAS, RAMON OLIU,LO QUE PASA ES QUE LA MEMORIA CON LOS AÑOS SE PIERDE,TAMBIEN RECUERDO LOS TRIUNFOS DE TU HIJA ELISENDA,CAMPEONA DE CATALUNYA, ME VINO A LA MEMORIA AQUELLA FAMILIA DE MARATHONIANOS QUE SIEMPRE NOS ENCOTRABAMOS EN TODAS LAS MARATHONES Y MEDIAS MARATHONES YO HE CORRIDO 55 Y MAS 400 MEDIAS Y 10 DE 100KMS CON LA PENYA FONDISTA 100Kms DOMINGO CATALAN SOY SOCIO FUNDADOR DE ESTA PENYA CON EL Nº 13.
  ME SIENTO ORGULLOSO DE AQUELLA EPOCA DONDE GRACIAS AL FONDO HACIAS BUENOS AMIGOS EN TODAS LAS PARTES DEL MUNDO.
  SI ALGUNA VEZ NECESITAS ALGO DE AQUELLA EPOCA ME LO COMENTAS Y SI ME ACUERDO TE LO DIRE.
  UN ABRAZO TU AMIGO
  JOSE MANUEL MABILLY

  #18548

  albertbo
  Participant

  JOSE MANUEL MABILLY, perdona si creus que em fico on no em demanen, però estaria molt més que bé que tota aquesta impressionant experiència que esmentes ens la puguessis transmetre d’alguna forma. Només és una idea meva d’ara, la forma de dur-la a terme s’hauria de veure.

  El dia del dinar Km 0 a Borges, l’any passat, vàrem compartir un beure una estona abans. Potser ho recordes, jo recordo el teu tarannà i per això aquesta proposta.

  #26375

  Pucurull
  Participant

  .
  Em permeto fer sortir a la llum aquest fil per informar-vos que he actualitzat el contingut d’aquest compendi que vaig fer fa un temps, incloent-li alguna cosa més, i afegint la petita ressenya de les dues darreres maratons (2009 i 2010).

  Si algú està interessat ho trobarà aquí:

  Historial de la marató de Barcelona

  Aprofito per fer una petició: si algú de vosaltres sap d’alguna cosa rellevant d’alguna de les maratons que hi figuren (des de la primera el 1978 fins la d’aquest 2010), que no estigui reflectida, li quedaré molt agraït si m’ho envia per correu a:

  pucurullfontova@yahoo.es

  No ha de ser el relat de cap vivència pròpia, sinó algun fet o dada singular que afegeixi informació. L’Historial pretén ser un document de caire general i impersonal, que pugui servir per ser consultat si convé.

  Com sigui, l’aportació serà molt ben rebuda.

  Gràcies per endavant.

  Pucu

S'està mostrant 12 entrades - de la 1 a la 12 (d'un total de 12)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.