Felicitar als organitzadors i una pregunta.

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #3109
  Avatar
  Salvador
  Participant

  Hola a tots, és la primera vegada que entro en aquest forum. Primer de tot voldria felicitar als organitzadors d’questa cursa. Jo normalment participo a les curses populars que fan a prop del meu poble Flix i també les que fan a Lleida, Mollerussa, etc. Aquesta cursa no l’havia fet cap vegada tot i que me n’havien parlat molt bé. Per mi sens dubte és la millor, cuiden molt bé tots els detalls, l’animació, el circuit, els regals, molt bé en definitiva. Felicitats i endavant!
  També tinc una pregunta, a veure si algú em sabria dir el titol de la canço que sonava en el moment de la sortida, quan portavam 1′ de cursa jo vaig passar per la sortida i nsonava una música que em va agradar molt. Algú em sabria dir el titol?

  A la pàgina hi ha la cançó de “Born to run”. Fantàstic, estic buscant cançons relacionades amb el córrer i aquesta almenys el titol hi esta relacionat, tot i que no sé si la cançó parla de del córrer com nosaltres voldríem em sembla que es refereix a una altra cosa.

  Bé, a veure si algú sap el titol de la cançó?

  #31454
  Avatar
  xavi19
  Participant

  bona tarda svila

  crec que la cançó a la que et refereixes es aquesta

  http://www.youtube.com/watch?v=KNozmRVDaa0&feature=fvst

  no sé si t’he estat gaire útil

  salut

  #31458
  Avatar
  Salvador
  Participant

  Gràcies em sembla que era aquesta cançó.
  Salutacions

  #31460
  Avatar
  Enric
  Moderador

  Mira, a Km0 tenim una mena de Dj en la sombra. Es diu Julia i es la filla del Artur42. La música no es casualitat, han buscat un so que… lo que t’ ha passat a tu: que t’ agradi en el lloc i moment.I aquest moment es la sortida de 1500 corredors dalt d’ un turó que ara ja el coneix més gent.

  Força Templers!

  #31461
  Avatar
  albertbo
  Participant

  Hola, svila, jo també vaig pensar tot just abans de passar per l’arc de sortida en la música. Em va semblar senzillament encertada, ni idea de la pel·lícula a la que pertanyia (que després he sabut).

  Mira, “Born to run” NO té res a veure amb el córrer convencional. “Born to run”, abans fins i tot que sabés d’això del córrer ja era important per mi. Jo em penjo molt de certes lletres.

  “In the day we sweat it out on the streets/
  of a runaway American dream/
  At night we ride through mansions of glory/
  in suicide machines”…

  Recito part de la lletra (en anglès americà, of course) de memòria. Potser m’equivoco, “Born to run” parla de gent que no troba el seu lloc en un llogarret de món, gent eternament insatisfeta com jo, a la cançó s’hi sent flaire de molta benzina cremada per acabar proclamant

  “‘cause baby tramps like us/
  baby we were BORN TO RUN !”


  Incís pels no-anglòfils: “Born to run” significa “Nascut/uda per córrer”

  Lamento això del Clarence, Jordi, ni ho sabia.
  OK, és la meva particular aportació a un nou ÈXIT de Templers ;).

  #32475
  Avatar
  bru
  Participant

  Ieeeps,

  Recupero el fil, doncs divendres, vaig estar al Barris Nord mirant el basket, doncs estaven invitats tots els nens i pares de l’escola Practiques II, on van les meves filles.

  Doncs, durant tot el partit, cada vegada que entraven els jugadors del Lleida a la pista, anaven posant, pels altaveus, la nostra cançó de Templers:

  http://www.youtube.com/v/KNozmRVDaa0&feature=fvst

  Ja ho veieu, Templers marca el camí !!! ;)

  Com diria un insustituible templer km0 i millor persona…”ESPERIT TEMPLER”!!!!!!!

  Salut

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.