Cros de l'Ametlla de Merola (16/09/07)

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1950

  arcadi42
  Participant

  Hola companys de Ponent!
  Suposo que tots heu sentit a parlar del Cros de l’Ametlla de Merola, i fins i tot alguns de vosaltres l’heu vingut a córrer…tot i que no el teniu precisament al costat de casa!
  Voldria animar-vos a que vingueu el dia 16 de setembre. Us garanteixo que ho passareu bé i que descobrireu una cursa original, diferent de totes.
  L’Ametlla de Merola és una colònia industrial, situada al punt més meridional de la comarca del Berguedà, tocant al Bages. El nostre Cros va néixer el 1989, com la típica cursa de festa major, però de mica en mica va anar agafant volada. Ara és una cursa més del calendari català, però molt ben valorada…si hem de fer cas dels comentaris de la gent que ve i de la seva fidelitat.
  Tot i que és una cursa popular, n’hi diem Cros per no enganyar ningú, ja que el circuit té de tot: pujades, baixades, pla, asfalt, terra, gespa, part urbana, part de bosc… Difícilment trobareu un circuit tan variat com el nostre. Són 5 quilòmetres i s’hi donen dues voltes.
  La cursa té sempre un ambient molt maco. Per molta gent és la primera després de les vacances d’estiu, i és el retrobament amb molts amics i companys.
  Bé, no m’enrollo més. Espero tenir aquest any una bona representació de gent de les terres de Ponent. Podeu fer la inscripció online a http://www.ametllademerola.com
  Us esperem a tots!

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.