Correr amb ferides

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #1939
  Avatar
  Psychop
  Participant

  Bones companys! L’altre dia vaig sortir a rodar i em vaig fer ferides als mugrons 😳 . El company JFK ja em va recomanar posarme vaselina en certes zones per evitar en un futur aquest problema.
  La meva pegunta es la següent: Una vegada fet el mal :? m’he d’ungir amb vaselina a la zona afectada o tinc que sortir a pel??
  Gracies. 😈

  #7758
  Avatar
  Álvaro
  Participant

  Jo també tinc problemes de fregament amb la roba tècnica. La vaselina no m’acaba de funcionar, perquè quan portes una estona, la roba ja se l’ha emportat. La meva solució és evitar el contacte, em protegeixo amb tiretes sempre que surto a córrer. Depenent de l’estona que hagi de estar-me corrent i de la calor que em faci suar més o menys, a sobre de les tiretes hi fico esparadrap per que no marxin. A les curses, per això de haver-me de preocupar només de córrer, em fico tiretes compeed que segur que no marxen. No las faig servir cada dia perquè són molt cares 😳 .

  Això sí, per evitar la desagradable sensació de treure’m les tiretes, m’he d’afeitar la zona per no arrancar-me els quatre pelets que tinc 😯 . Ja veus, tota una història :( .

  #7772
  Avatar
  bru
  Participant

  Ieeeeps,

  Psychop, com molt bé diu el company alvarfanyez, les tirites van molt bé.

  Jo, ja fa temps que me les poso, tirites normals, tant en els entrenaments un xic llargs, com en totes les competicions, i em va molt bé.

  Per treure-les, sempre ho faig quant m’estic dutxant, i les trec amb certa facilitat :D , si algun dia em costa, es quan crido a la dona… 😉

  Salut company

  #7773
  Avatar
  Arctos
  Participant

  Bones,

  Perquè les ferides curin abans a mi hem va molt bé l’aloe vera.

  Salut

  #7978
  Avatar
  jordigràcia
  Participant

  Hola companys!!!
  Hi ha una cosa que funciona quan ja hi ha una ferida i és el que vulgarment es diu "segona pell". No recordo el nom tecnic, però si el demaneu així a la farmàcia segur que el coneixen. Es tracta d’una capa de pell sintetica que acostumen a posar als hospitals quan hi ha una rascada ben forta o cremada per fregament (caiguda de bici, moto,etc). Es convenient que la superficie sigui ben llisa, però aplicat als mugrons pot durar perfectament unes quantes hores i segur que no es mou. Per treure’l només cal aigua calenta (dutxa). No és aquest l’us idoni del producte, però és útil.
  Salut!!

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.