Catalunya també

 • This topic is empty.
 • Autor
  Entrades
 • #2830
  Avatar
  Pucurull
  Participant

  .
  Després que Espanya ha quedat campiona del món de futbol amb sis catalans, no és fàcil que l’Estat accepti que Catalunya pugui participar com a tal en un esdeveniment semblant o en uns jocs olímpics.

  Malgrat tot, hem de reclamar -també de forma idèntica al dissabte 10 J: pacíficament però contundentment- que les seleccions catalanes d’esports majoritaris puguin participar aviat (no únicament que ens deixin fer-ho en el korfbal o les curses de muntanya…) en esdeveniments d’envergadura.

  Sembla bastant obvi que una selecció de Catalunya de futbol també podria quedar campiona del món. I faria bon paper, en un campionat d’aquest tipus, una selecció catalana de bàsquet. I podria obtenir guardons una d’hoquei sobre patins, o d’handbol, o d’hoquei sobre herba, o de waterpolo, o de natació sincronitzada…

  Tinc l’esperança que un dia no massa llunyà això serà possible. No perquè es modifiquin les normes actuals sense més -que ja sé que no perquè significaria que Espanya, sense els catalans, ho tindria molt cru- sinó perquè la pressió del poble -com la del dissabte passat- farà canviar moltes coses. També en l’esport.

  Pucurull

  #27297
  Avatar
  Arnau
  Participant

  Aixi sigui, mestre Pucurull, aixi sigui…

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.